Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne kezdeményeznem ebben a helyzetben?
Nem rég szakítottam a barátnőmmel, és eléggé megviselt a dolog annak ellenére, hogy én küldtem el.
Azóta viszont megismertem egy lányt kb a szakítás után egy héttel, és egyáltalán nem tettem még túl magam a dolgokon tehát még beszélgettem a volt barátnővel is.
Megpróbáltam helyre hozni, de sajnos tényleg nem ment a dolog...
Nem is igazán tudtam komolyan venni így hirtelen ezt a másik lányt most annyi, hogy külsőre bejön.
Viszont ő hallott valakitől egy pletykát, hogy én még mindig az elsőt szeretem, és ő csak arra kell nekem...ezért elküldött.
Ez azért nem teljesen igaz, és mondtam neki, hogy azért megbeszélhetnénk a dolgokat mert nem vagyok az hülyítős típus.
Errő ő azt mondta, hogy "talán de nem most".
Viszont kicsit így már jobban érdekel ez a lány is....szóval nem tudom nekem kéne valamit csinálnom most? Várjak inkább amíg eldönti milegyen/lenyugszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!