Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feküdhetünk egy ágyban?
Figyelt kérdés
Én és a barátnőm 14 évesek vagyunk és egy ágyban akarnánk aludni nagyon(semmi szex)2017. febr. 12. 11:38
11/18 anonim válasza:
Ha életembe egyszer lesz gyerekem, és az lány lesz, ha eléri a 14 éves kort és azt próbálja elérni, hogy pasija legyen, megmondanám neki, hogy oda is költözhet és tartsák el ők.
Kitagadnám ott helyben.
12/18 anonim válasza:
#11, te nem pasiztál/csajoztál 14 éves korodban? Ne mond azt, hogy nem...
13/18 anonim válasza:
Nem, és most se csinálom. Félénk, visszahúzódó ember voltam. Sajnos nem feleltem meg a világ elvárásainak. Milyen kegyetlen is.
Sajnos nem tetszettem senkinek, kinek kellett volna egy anyám asszony katonája. És 14 évesnek nem a pasizás való.
14/18 anonim válasza:
De attól még nem kell kitagadni a családból, hisz tini!!! Egy tini hibázik és pasizik/csajozik. Attól még, hogy te nem élvezted ki az életet, Ő még élvezheti.
15/18 anonim válasza:
Ha a szüleid megengedik, de előtte minimum verd ki minimum hatszor. Többször is ha kell. Fel se tudj izgulni.
16/18 anonim válasza:
Engem nem érdekel hogy tini, nem fog pasizni. Ennyi. 18 felett is kiélvezheti nyugodtan az életét.
17/18 anonim válasza:
Attól meg, hogy valaki gyerek, nem kell faszról faszra vándorolni. Nem azt jelenti, hogy élvezd az életed, amíg lehet.
18/18 anonim válasza:
De, akkor ne csak a lányod tiltsd ki, hanem a fiadat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!