Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A baratom onzo az agyban....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom onzo az agyban. Otletek?

Figyelt kérdés

A baratom 17 (ha ez szamit)

1 eve vagyunk egyutt, es neha valami csoda folytan veletlen kielegulok ha koncentralok vagy segitek kozbe a kezemmel, de egyebkent ot abszolut nem erdekli hogy en kielegulok-e. Egy honapba en 3-4szer ha elmegyek, o minden egyes alkalommal. Raadasul unalmas is az egesz. Faj, mert nem tud felizgatni rendesen.

Szeretem es emiatt nem akarok szakitani, de mit kene tennem hogy vegre egyszer normalisan megdugjon? (Mar elnezest)

Beszeltem vele errol de semmi. Ha szexi fehernemut veszek fel nem erdekli vagy nevet hogy de aranyos. Ha probalok ramaszni o sosem akarja inkabb jatszik. Aztan ha ugy tartja kedve akkor egy 5perc alatt lezavarunk valamit amit o szexnek hiv.

Ezenkivul nincs gond a kapcsolatunkban. De kezd mar nagyon kihatni masra is ez az egesz.

Mit tanacsoltok?

2016. jan. 21. 20:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba
2016. jan. 21. 20:07
 2/27 anonim ***** válasza:

Mit meg nem adnék egy ilyen lányért..^^

Nem tudom mit csinálj, de sajnálom hogy ilyen fiút fogtál ki :/

2016. jan. 21. 20:16
 3/27 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy koszi:) Nem tudom kidobni.. Egy eve egyutt vagyunk. De uzenetbe is irhattok szivesen valaszolok barmire:)
2016. jan. 21. 20:17
 4/27 anonim ***** válasza:
jó, egy év sok idő meg minden, de minek elpazarolni többet egy ilyen önző kisgyerek mellett? mert a leírás alapján az.
2016. jan. 21. 20:24
 5/27 anonim ***** válasza:
Mindig az ilyen önző taplokat szeretik a csajok, no comment!
2016. jan. 21. 20:27
 6/27 anonim ***** válasza:
Oké, hogy szereted meg minden, de ezt beszéld meg vele, ez igy nem normális
2016. jan. 21. 20:28
 7/27 anonim ***** válasza:

Igen, egy jól működő kapcsolat tartalmazza a jó szexet is. (kivéve, ha olyan fiatalok) És ezeket a problémákat fel kell hozni, meg kell beszélni, hiszen nem érzed magad teljesen jól.

Itt jön a külső, ezért (is) fontos a külső egy kapcsolatban. Hogy a két fél kívánják egymást, könnyen felizgassák egymást. Ha ez nincs meg, akkor alapvetően én nem jönnék össze lánnyal, azt hiszem ez normális. Szerintem ha el tudjátok engedni magatokat és megvan a tetszés, az, hogy kívánjátok egymást, akkor nem lehet gond.

Nincs valami, ami feszültséget okoz?

Ezen kívül biológiai okai is lehetnek, talán egy picit nagyobb az étvágyad, mint amit a párod tud nyújtani.

Remélem megoldódik, sok sikert! :)

2016. jan. 21. 20:28
 8/27 A kérdező kommentje:

Probaltam vele beszelni errol de nem valtozott semmi:(

Nem tudom mennyire fontos info lehet, hogy biszex vagyok. Ot ez nem zavarja, de termeszetesen az elejen megbeszeltuk hogy mellette nekem nem lesz senkim, mert miert lenne? Egyszoval nem csaltam meg soha es o se engem. Tetszik nekem kulsore de azert tudnek mit valtoztatni rajta (tudom mar ez is baj).. Tudom hogy neki tetszek, mert amikor egyutt vagyunk egyertelmuen latszik rajta.

2016. jan. 21. 20:32
 9/27 anonim ***** válasza:
Jó hülye vagy!!!!
2016. jan. 21. 20:37
 10/27 anonim ***** válasza:
Hagyd el! Ahogya tobbiek is mondták! A kapcsolatban nagyon fontos a jó szex és láttam már tönkre menni kapcsolatokat ez miatt! Nem leszel boldog mert ha most az nem fog rajta változtagni....
2016. jan. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!