Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem igenyli a tarsasagot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem igenyli a tarsasagot es a szorakozast a baratom?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 19:35
 1/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A baratommal most leszunk egy eve egyutt, nagyon jol megvagyunk, es 4 honapja mar egyutt is elunk, hozzank koltozott amibe anyukam beleegyezett, nagyon szereti es kedveli a baratomat, jol kijonnek, semmi gond nincs ilyen szempontbol. Viszont az elso nehany honapban mikor jarni kezdtunk o eleg nagy barati tarsasagba jart, ejszakazott sokszor, pialtak, volt jo par lannyal is. De ahogy jarni kezdtunk hanyagolta a baratait ami persze normalis valamilyen szinten de ma mar egyaltalan nem beszel veluk es ok is hanyagoljak. Mindig mondom neki hogy nyugodtan menjen bulizni engem nem zavar, bizok benne, de azt mondja neki erre nincs szuksege mar, nem szereti az ilyesmit amit nehezen tudok megerteni hiszen 18 eves. En most fogok csak elkezdeni bulikba jarni a baratnoimmel, mert eddig eleg szigoruan voltam fogva ilyen szempontbol. (16 eves vagyok) Neki termeszetesen ez nem tetszik es ellenzi. Sose voltam reszeg, sose mehettem el hajnalokig maximum 11ig, akkor is ugyhogy telefonalnom kellett kozben parszor anyanak, hogy mi a helyzet. Nem ismerkedni akarok jarni mint o anno, csak jol erezni magam. O nem akar velem jonni, de elengedni se. Nem tudom mit tegyek, hogy ujra osszejarjon a barataival, es ne itthon ucsorogjon mert termeszetesen ilyenkor azt se nezi jo szemmel ha en itthon hagyom es elmegyek kavezni egy baratnommel vagy hasonlo. Most vegzos, jelenleg is dolgozik (gyakorlat de rendesen be van jelentve), nyartol teljes allasban ugyanannal a cegnel. En tizedikes vagyok, igy nekem eleg sok van meg hatra, en nekem messze van meg az hogy dolgozni fogok, es szeretnek addig picit kikapcsolodni neha, meg elni azert kis "sajat" eletem. (Felreertes ne essek szeretek vele lakni, ezen nem akarok valtoztatni)

Koszonom a valaszokat elore is!:)

16/L 18/F

2016. jan. 13. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nem minden ember egyforma. Van aki akkor bolondul meg ha nem lehet társaságban, de van aki viszont nem bírja a társaságot.
2016. jan. 13. 19:56
 3/9 anonim válasza:

Úgy ahogy én se igénylem a bulizást...

Csak ő azért mert gondolom beleunt én neg azért mert nincsenek barátaim egyedül meg nyomasztó ott öldögélni egyedül

2016. jan. 13. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én se azt mondom, hogy nagyon érdekel a bulizás, néha, havonta legalább egyszer kell is, mert belebolondulok a nagy hajtásba. Ha lenne barátnőm, akkor inkább vele akarnék lenni, mint a barátaimmal, de néha jó külön is elmenni bulizni, vagy csak szimplán néhány sör mellett beszélgetni.
2016. jan. 13. 20:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen epp ezert kerdezem, hogy biztosan neki is jol esne neha, de akkor nem ertem miert nem megy. Nagyon maganyos baratok szempontjabol, nyilvan velem nem tud olyanokrol beszelni mint egy fiuval, vagy esetleg en nem ertek azokhoz a dolgokhoz. (Foci, kocsik barmi)
2016. jan. 13. 20:34
 6/9 anonim válasza:
Hh vele laksz??
2016. jan. 14. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy vele lakhatsz/alhatsz, én a 16/L barátnőmmel még csak együtt se alhatok szülői tiltás miatt (túl fiatalnak tartja még az ilyesmihez - jóformán a fél jövőjét is rá akarja erőltetni de ez más kérdés).

Kérdésedre válaszolva ne azt kérdezd, hogy miért nem igényli, hanem azzal foglalkozz, hogy minél többet kommunikáljatok, még jobban megismerjétek egymást (ez életvégig tartó folyamat), sok időt töltsetek együtt és kompromisszumokat hozzatok. Azért nem igényli a társaságot meg a szórakozást, mert sokkal mélyebben kötődik Hozzád és Veled akar lenni. Szeret Téged.

Ha ez zavar, hogy nem tudsz élni, akkor döntsd el, hogy szakítasz vele és mész a saját fejed után, vagy kompromisszumokat hozol létre (időnként bulizni mész, cserébe másik időnként az van amit ő akar) és boldog leszel, vagy pedig "behódolsz" az "akaratának/kedvének" és megroncsolódik a személyiséged, ellaposodtok és azt se fogjátok tudni, hogy miért.

2016. jan. 19. 11:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Ugy lakok vele, hogy a szulei nelkul elt eddig is, es anyukam pedig nagyon rendesnek tartja igy fel ev utan megengedte hogy hozzank koltozzon, ezzel megkonnyitve az o helyzetet is, mivel 18-19 evesen az ember eleg nehezen tudja magat eltartani ugy hogy meg nem dolgozik teljes munkaidoben:)
2016. jan. 21. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo koszonom a tanacsot es megtudom erteni a te helyzeted is, nekem is volt oylan kapcsolatom ahol a szulok hallani se akartak egyuttalvasrol:)
2016. jan. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!