Hogyan találjak társaságot magamnak?
Nulla szociális élet, nem járok emberek közé, csak muszájból, hetente kétszer-háromszor. Barátaim egyáltalán nincsenek. 1-2 ember van akikkel néha fb-on beszélgetek, de nekik se szívesen írok vissza mert nincs meg az összhang és nincs kedvem már megnyílni senkinek. Lassan egy éve nincsenek barátaim mondhatni egész jól megvagyok egyedül, viszont ha megnézek egy filmet ahol látok emberi kapcsolatokat, ismét arra vágyok, hogy nekem is pörgös életem legyen, barátokkal, bulizással stb. Anyám is folyton szekál. Intp vagyok, nehezen barátkozok és ha igen, akkor sincs meg az összhang. Csak színészkedek, idomulok a másikhoz, aki hozzám úgy se tudna mert nem tudom felvállalni, megmutatni a valódi önmagamat, egyszerűen nem megy, teljesen más vagyok.
Hogyan szerezzek barátokat? Valódi barátokat?
Nem merek odamenni csak úgy emberekhez, interneten meg nehézkés. Egyáltalán HOL barátkozhatnék?
L
Csak egy éve?Én már 8 évnél járok és nem is tervezek másokkal foglalkozni.De ami téged illet,nem érzem a nagy vágyat hogy ismerkedj,akkor mégis minek erőlteted?Csak azért mert kényelmetlen?Hát akkor nagyon sajnálom azt aki elkezd ismerkedni majd veled.Ha képtelen vagy ismerkedni és nem is nagyon vágysz rá miért nem magaddal foglalkozol?Inkább feleslegesen erőlködsz?
Vagy ha lelki bajod van kezeltesd(például mint én).
Ja meg eszembe jutott még:mire eljutsz egy olyan emberig aki igazi barát tud lenni,ki fogod bírni azt a számos kudarcot ami nem megfelelő emberek miatt lesz?Te vajon viszonozni fogod azt amit a másik fél bele ad a kapcsolatba?
2-esnek igaza van: vagy erőt veszel magadon és megváltozol (magyarul: erőlteted a társaságba járást, eljársz olyan helyekre, ahol emberek vannak, és megpróbálsz velük interakcióba lépni,s ennek következtében egy idő után - nyilván ez nem megy egyik pillanatról a másikra - megnyílsz és rákapsz a társaságba járás ízére), vagy ha nem megy, akkor maradsz magányos farkas.
Itt a kérdés legfőképp az, hogy van-e benned vágy az ismerkedésre. Ez semmi máson nem múlik(nem szépség és nem pénz kérdése), beszélgetni mindenkivel lehet, aki alapból nem unszimpatikus a másik félnek.
14.36.
Esetleg megpróbálhatod a helyi MENZA-sok összejöveteleit.
Ki tudja? Nem csak az oda járók, hanem a családtagjaik között is találhatsz barátokat.( Nem mindenkinek számítanak a tesztek, hogy elmenjenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!