Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom onzo az agyban. Otletek?
A baratom 17 (ha ez szamit)
1 eve vagyunk egyutt, es neha valami csoda folytan veletlen kielegulok ha koncentralok vagy segitek kozbe a kezemmel, de egyebkent ot abszolut nem erdekli hogy en kielegulok-e. Egy honapba en 3-4szer ha elmegyek, o minden egyes alkalommal. Raadasul unalmas is az egesz. Faj, mert nem tud felizgatni rendesen.
Szeretem es emiatt nem akarok szakitani, de mit kene tennem hogy vegre egyszer normalisan megdugjon? (Mar elnezest)
Beszeltem vele errol de semmi. Ha szexi fehernemut veszek fel nem erdekli vagy nevet hogy de aranyos. Ha probalok ramaszni o sosem akarja inkabb jatszik. Aztan ha ugy tartja kedve akkor egy 5perc alatt lezavarunk valamit amit o szexnek hiv.
Ezenkivul nincs gond a kapcsolatunkban. De kezd mar nagyon kihatni masra is ez az egesz.
Mit tanacsoltok?

Szakíts vele,hidd el,nem fog hiányozni csak az első 1-2 hétben.
Iszonyatosan kisgyerek még.Azt mondja,hogy aranyos vagy es nevetgél,mikor szexi fehernemut veszel fel?Nagyon kisfiú és önző.Jo szex nélkül nem működik egy kapcsolat sem.Fel kell ismerned,hogy anélkül ez csak barátság.Az,hogy jol megvagytok együtt,meg nem jelenti azt,hogy párként kell lennetek egymás mellett.Jobbat érdemelsz.En 2 év után is szakitottam már,és?Ha 10 év után romlana meg egy kapcsolatom,akkor 10 év után szakitanek.Ez ne tartson vissza...

Tekintve, hogy max. 17 vagy, mekkora szexuális problémáid vannak :((((
Örülj, hogy szexelsz, kislány ;)
Egyébként ez tényleg köcsögség tőle, de az ilyenek mindig kapnak barátnőt.

#17:
"Szoval az normalis hogy 14evesek szexelnek, "
Nem, ez kur.vára nem normális....

Szerintem sem normális, hogy ez történik, de ha szavakkal nem megy, és kidobni sem akarod, akkor egyszerűen a következő alkalommal mikor ő "rád mászik", egyszerűen törd le annyival hogy most nincs kedved. Tegyél úgy, mintha sza*nál bele, ne érdekeljen. Akkor majd észreveszi.
Már most látszik, hogy ez rosszul esik neked, ennyit nem ér az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!