Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Feküdhetünk egy ágyban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdhetünk egy ágyban?

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm 14 évesek vagyunk és egy ágyban akarnánk aludni nagyon(semmi szex)
2017. febr. 12. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Ettől azt hiszem teherbe eshet a barátnőd, szerintem ne tedd meg, ha nem akarsz ilyen fiatalon gyereket, gyerekként gyereket nevelni elég nehéz lesz!!!
2017. febr. 12. 11:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak fekszünk egymás mellett
2017. febr. 12. 11:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kérdést fel se kellett volna tenned... Egyébként attól függ, hogy a szüleid/szülei megengedik-e. :)
2017. febr. 12. 12:00
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
a szülei mit szólnak hozzá ?
2017. febr. 12. 12:01
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Igaza van az elsönek. Mivel egymásmellet fekszetek éjszaka kitudja hogy forgolódtok és lehet a kukid hozzá ér a csúnyájához és hopp megis van a baj.
2017. febr. 12. 12:06
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

A szüleiteket megkérdeztétek már?

Mindketten 14 évesek vagytok, ők tartoznak felelősséggel értetek, sőt a te szüleid fizethetik a gyerektartást is.

Azt írod, hogy semmi szex, de a kísértés nagy úr...

Egy ágyban aludni? Te is egy ágyban, a barátnőd is egy ágyban, DE két külön lakásban.

2017. febr. 12. 12:15
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Jól van, megengedem.

Mégis, milyen kérdés ez?

2017. febr. 12. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy ha ez segít, akkor én 13 évesen már együtt aludtam a barátommal, aki 17 volt és azóta minden pénteken, szombaton együtt alszunk. Eddig nem estem teherbe! XD

14/L

2017. febr. 12. 12:19
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem. A modern ágyak olyanelektromos inpulzusokat bocsájtanak ki, melyek következtében tudsz az ágyan ülni, vagy azon ülni, akár még fejen is állhatsz, de nem feküdhetsz. Úgy tudod kijátszani a rendszert, hogy felálsz az ágyra, majd hátraesel. Így végülis vízszintesen fogsz állni. ;)
2017. febr. 12. 12:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan. De fontos hogy tudjatok uralkodni magatokon. ;)
2017. febr. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!