Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek, vagy ne én kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van az iskolankban egy srac, eddig nem ismertem be magamnak, de amiota meglattam (szeptember eleje) azota tetszik nekem. Ő vegzos en tizedikes. Nem vagyunk egy kozos barati tarsasagban, meg soha nem beszeltunk. Viszont rengeteg "veletlen" tortent mostanaban. Pl: elkepzeltem hogy jaj ha odaerek a zebrahoz es o akkor jon (biciklivel) akkor pont egyutt megyunk be, es igy lett. Aztan volt hogy hu mondom beulok oda a buszra ahova o szokott MINDIG!!! Mert mondom ugyse lesz itt, es pont akkor jott o is. Na es hat igazabol nagyon sokszor nez, bele a szemembe. Volt mar, hogy valamit mondtam osztalytarsamnak es o elsetalt mellettunk es egyszer csak megallt es visszakerdezett, hogy ez tenyleg igy van?! Holott hatarozottan kijelentettem amit mondtam, nem felteteleztem. Mikor a buszon is ott volt mogem ult le kettovel es amikor csak elfordultam, akkor mindig lattam, hogy felkapta a fejet es nezett engem. Az a baj, hogy o par honapja latott engem egy fiuval kezen fogva, es a baratnom szerint ezert nem mer lepni. Mit tegyek???? Elegge belehabarodtam ebbe a fiuba :) elore is koszonok mindenkinek!!!!!!
2017. febr. 11. 08:39
1/7 October15 válasza:
Akkor pl miért nem álltál fel és ültél oda mellé? Könyörgöm ha akarsz tőle valamit akkor fölöslegesen malmozol.
25F
2017. febr. 11. 09:14
2/7 A kérdező kommentje:
Es megis mit teszek? Kaptam mar ezt a tanacsot, de mi van ha megsem tetszem neki? Vagy hogy valosithatnam ezt meg? Az ugy milyen mar, ha tok ismeretlenul oda ulok melle es igy szia hogy vagy bsszelgetesbe elegyedunk?! Felre ne ertsd ezzel nem tamadni probalok, csak az opciokat probalom szem elott tartani. Te hogy reagalnad le, ha egy lany csak ugy oda ul melled? (Feltetelezzuk hogy tetszetek egymasnak) sot, te mit tennel ilyen helyzetben? Mit mondanal neki?
2017. febr. 11. 09:37
3/7 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a vegen a kerdest, te hogy reagalnal ha a lany melled ul, illetve te hogy ulnel oda melle es mit mondanal?
2017. febr. 11. 09:38
4/7 anonim válasza:
Basszus, neked tetszik ő nem?
Bírom ezt a logikát, sokszor tapasztaltam. Tetszik egy srác, párszor rám is nézett, vajon miért nem mer lépni? Menj oda hozzá, mondjad mi a szitu, aztán ha bejössz neki akkor minden happy, ha meg nem akkor lesz másik.
És még a srácok szerencsétlenebbek ezen a téren...
16/F
2017. febr. 11. 09:52
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem azert ez lanyoknal picit mas. Csak ugy nem mehetek oda hozza hogy ja szia amugy tök bejössz. Meg ha egy lany konnyen odaadja magat, akkor meg egy konnyuveru nocskenek nezik.
2017. febr. 11. 11:15
6/7 anonim válasza:
Nem nézi senki könnyűvérű nőcskéknek a kezdeményező lányokat. Ez a 21.század, egyenjogúság van.
A kezdeményezés alatt meg nem azt értem, hogy "szia teccel beteszed?" hanem azt, hogy lespanolsz vele, jó barátok lesztek, és előbb vagy utóbb az ő részéről is kialakul egyfajta vonzalom,ha még ez nem történt volna meg. De epekedni és kifogásokat keresni nem éri meg, mert egyszer arra eszmélsz, hogy 40 évesen még nem volt senkid. Nézz csak bele a Felnőtt párkapcsolatok kategóriába.
2017. febr. 11. 11:25
7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos a felvetes. En a buszos otletet talalom a legjobbnak egyebkent csak felos tipus vagyok, de fel kell noni a feladathoz egyszer :) ugy hallottam a ferfiak a hatarozott noket szeretik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!