Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit lépjek? Hogyan tovább?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek? Hogyan tovább? Fiúk-lányok

Figyelt kérdés

Már lassan 3 éve van barátom de már egy jó ideje szívem szerint szakítottam volna vele de nem merek mert tudom hogy nagyon szarul esne neki és fájna (neki) , biztos sírna is..

Ezenfelül kezd az életembe lépni egy férfi és szívesen megismerném de itt van a barátom akivel nem merek szakítani

2016. okt. 9. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már unod a kapcsolatot akkor jobb, ha szakitotok. Biztos, hogy fájni fog neki, de minden szakítás ilyen. Úgymond most Te vagy a fontos, a Te jövőd számít, hogy ne olyannal éld az életed akivel nem akarod. Ha tovább akarsz lépni akkor megteheted. Kicsit őnzönek tünhet, de hidd el nem az.. :)
2016. okt. 9. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék valaki olyannal együtt lenni, aki nem szeret engem viszont! :/

Talán még az is előfordulhat, hogy már ő sem érzi ugyanazt a szerelmet irántad.

Szerintem, ha nem szereted és nem tudnál elképzelni vele egy biztos jövőt, akkor ne rabold az idejét...

Viszont csak egy kaland kedvéért ne dobj kútba egy 3 éves kapcsolatot!

Szurkolok, hogy mihamarabb megoldódjon a dolog! :)

2016. okt. 9. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásaitokat

Nem egy "kalandról " lenne szó

Elég bonyolultak a körülmények kell egy kis idő hogy minden összeálljon

de írok majd a fejleményekről

csak bizonytalan vagyok

2016. okt. 9. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
azért számítok még hozzászólásokra , akár pozitívak , akár negatívak.
2016. okt. 9. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
És már találtál is új kant..Előre sajnálom szegény gyereket, de hát lépj ha nem érzed magad jól.
2016. okt. 10. 02:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma szakított velem
2016. okt. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!