Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl az exemen?
Másfél évet voltam vele és az volt életem legszebb időszaka..
Voltak viták és nézet eltérések pl: tetkót akart és én nem engedtem mert szerintem ocsmány rajta. (mára már megcsináltatta)
De annyira szerelmes voltam/vagyok belé,hogy áh..
Szeretném újra átölelni újra megcsókolni... ,de nem lehet... nem is akarja újra próbálni és mostanra már face tiltás is lett meg nem szólunk egymáshoz szóval esély=0..
De ami a legrosszabb egy iskolába járunk és látom minden nap.
Amióta szakítottunk... nem érzem jól magam.. üres vagyok.. elkezdtem keményen dohányozni iszom és alig tudok aludni.. és az a gáz ,hogy már 5 hónapja volt a szakítás..
Annyira elegem van az életből... ha jó vagy az emberekhez akkor elbánnak veled és ez tényleg olyan rosszul esik ,hogy az hihetetlen..
Próbáltam párt keresni ,de a társkeresőkön idióták vannak..
Ha tehetném főbe lőném magamat mert már elegem van..
Ti mit javasoltok mivel léphetnék túl rajta ,hogy ha meg is látom ne ránduljon görcsbe a gyomrom?
18/F
Minek keresel társat társkeresőn, ha még az exedért sóvárogsz? Miért akarsz másokat is becsapni?
Társfüggő vagy.
"Voltak viták és nézet eltérések pl: tetkót akart és én nem engedtem mert szerintem ocsmány rajta."
Egyetértek!!! Végre egy normális fiatal! Hát ezt is megértük? :DD
"(mára már megcsináltatta) "
Ne bánkódj, mert nem illettetek össze! Nagyon nem. Örülj, hogy már nem vagy vele, mert most még csak a szépre és jóra emlékezel, de hidd el, hogy idővel nagyon megutáltad volna. Értéktelen az ilyen ember. Csak még nem tudtad ezt meg :)
2# Hát igen én szerintem az nem művészet hanem pénzkidobás ami ráadásul ocsmány :)
Pontosan így van ahogy leírtad!
A szép és jó dolgok hiányoznak nekem és bizonyára ezért szeretném őt újra.
Csak így egyedül.. van a szívem közepén egy lyuk amit nem tudok betömni.
És igen most már látom,hogy 2 külön világ vagyunk.
Neeem 5 év az tényleg durva lenne :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!