Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl az exemen?

Figyelt kérdés

5hónapja szakítottunk, közös megbeszélés alapján. Sok volt a vita, én úgy éreztem, hogy jobban szeretem őt, és ő ezt kihasználta. Rengeteget sírtam miatta már a kapcsolatunk alatt is, de sose csaltuk meg egymást, és egymással feküdtünk le először. Első nagy szerelem mindkettonknek. Sok volt a féltékenykedés, ő akkoriban nem becsült meg, nem úgy bánt velem ahogy egy nővel kéne. 2,5 hónappal szakítás után felkerestük egymást, ő addig is keresett, csak én szerettem volna elfelejteni. Akkor beszelgettunk par napot, de a végén én mondtam, hogy nem szeretnem újra átélni azt. Akkor is sírtunk mindketten egymás előtt, hatalmas volt a vonzalom, többször is lefeküdtünk egymással szakítás után. Én egyetemista vagyok egy másik városban szeptember óta, ugyhogy nem is látjuk egymást, csak hétvégén jövök haza. De még mindig nagyon hiányzik, amikor visszautasítottam akkor is szerettem, es meg mindig szerelmes vagyok belé, csak azt az allapotot ami a kapcsolatunk alatt volt, nem szerettem volna. Ahol egyetemre jarok, van egy fiú. Kedves, aranyos, helyes, megbecsülne, érzem rajta hogy mindent megtenne értem, de még mindig az ex barátom hiányzik. Pedig nagyon rendes srác a másik, mellette nem érezném azt, de hiába próbálkozik, meg próbálom megszeretni nem megy, nem akarok tőle semmit. Tehát nem maga az hiányzik, hogy valakim legyen, hanem ő.

Nem tudom mi van vele, elvileg nincs senkije még. Nem is tudom, lehet hogy már el is felejtett.

Valami tipp, hogy konnyebben felejtsek? Szívesen meghallgatok hasonló történeteket, tanacsokat!

20/L (több mint egy évig voltunk együtt, előtte pedig fél évet kavargattunk)

Bocsi a hibakert, telefonról írok.

2016. dec. 9. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Első szerelem mindig nehezen szakad el, kell idő meg egy új párkapcsolat hogy végleg lezáruljon.

Le fog tisztulni idővel.

Nekem is eszembe jut még 3 év távlatából. Néha rámtörnek az érzések is, de már józanabbul látom hogy jobb így.

2016. dec. 9. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:

"többször is lefeküdtünk egymással szakítás után."

Erre nem lennék olyan büszke, következetlenségre vall.

Másrészről semmi értelme a múlton keseregni, éld az életet, ne ragadj le a régmúltnál, ott egy srác, nem kell mindjárt lila ködöt várni, de eljárhatnál vele programokra, ide-oda, aztán majd alakul menet közben, hogy mi lesz vagy mi nem lesz. 20 éves vagy, nem kéne ennyire leragadni, ha első szerelem, ha nem. :)

2016. dec. 9. 23:10
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem tudok senkivel se kialakítani semmilyen viszonyt. Mar próbálkoztak többen is, meg az említett srac is mar ket honapja kb, de minel tobb idot toltok el vele, annal jobban hianyzik az exem.
2016. dec. 9. 23:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ra buszke amugy. Csak azert irtam le, mert egy nevtelen oldal, es mindent ki szerettem volna irni magambol.
2016. dec. 9. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
De a farka hiányzik, vagy maga az ember? Nem mindegy. Első kapcsolatod volt, persze, hogy hiányzik, de nem gondolod, hogy 5 hónap már eltelt a szakítás óta és már lehet rég más van neki?
2016. dec. 9. 23:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy, nem a szex hianyzik. Hanem o, ahogy beszelt, amiket megbeszeltunk. Az az érzés amit iranta éreztem, és minden ami ő. Tisztaba vagyok vele, hogy az ido tavlatabol felnagyitodnak a szep dolgok. Probalok emlekezni a sok rosszra.
2016. dec. 9. 23:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyebkent volt mar elotte baratom, de oket csak szerettem, nem hianyoznak. De nem is ez a lenyeg, hogy van e valakije. Nem hinnem, hogy ujra ossze jonnek vele. Csak szeretem, igy messzirol is. Talan konnyebb lenne, ha lenne valakije, fel tudnam fogni, hogy vege.
2016. dec. 9. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Te inkább a szerelembe vagy szerelmes, nem a volt barátodba szerintem. Hiszen nem is akarnál összejönni vele újra- írod. Nem azért írtam, mintha baj lenne, hogy hiányzik a szex, normális dolog az is. Mással is lehet fennséges az. Csak minél jobban emészted magad ezen, annál nehezebb lesz a továbblépés. Valahogy rázd fel magad (te tudod, mitől leszel jobban), mert minél hosszabb ideig benne maradsz ebben az állapotban, annál jobban taszítod el magadtól az új lehetőségeket, miközben a múltat már nem hozhatod vissza.
2016. dec. 9. 23:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen ezen gondolkoztam en is. Azert nem jonnek vele ossze ujra, mert nem szeretnem, hogy ujra bantson lelkileg. Probalok, meg messze is vagyok tole. Ismerkedek is, neha jobban vagyok napkozben, de este mikor mar egyedul maradok a gondolataimmal, Mindig előjön. Minden este. Te meg nem voltal igy?
2016. dec. 9. 23:28
 10/12 anonim válasza:
Ismerkedj más emberekkel
2016. dec. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!