Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg/vegyem rá anyukámat, hogy a barátom nálunk aludhasson?
Eléggé konzervatív anyám van.Kb sehova sem enged el..értem itt a fesztiválokat,koncerteket,szórakozóhelyeket,házibulikat.Én mindent megpróbáltam,szépen csúnyán semmi nem jött be..Ha nagyon ellenkeztem akkor azzal zsaroltak,hogy kikapcsolják a wifit..ami sajnos ugye gyenge pontom,hiszen a legtöbb barátommal ott tudom tartani a kapcsolatot..Most történt hogy egy olyan 1 hete összejöttem egy sráccal a sulinkból..már régóta ismerem és rengeteg időt együtt töltünk..kitaláltuk hogy elmegyünk vele és a szüleivel pénteken wellnessezni..megkérdezte anyámat..rögtön rávágta,hogy nem..az indoka az volt,hogy mert már is fürdőruhában mutatkozom a fiú előtt és ez erkölcstelen és mekkoraegy kis..k vagyok...aztán kitaláltuk,hogy nálam aludhatna a barátom..nem lenne szex,hiszen ki akarna azzal a tudattal szexelni,hogy a saját anyja percenként benyithat..csupán itt aludna és velem lenne..hozzátenném már nem vagyok szűz..bár ezt anyám nem tudja..hiszen ilyenekről sose beszéltünk egymással...a kérdésem annyi lenne,hogy milyen érvvel tudnám rávenni anyám arra,hogy a szerelmem nálunk aludhasson?
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!