Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg/vegyem rá anyukámat, hogy a barátom nálunk aludhasson?
Eléggé konzervatív anyám van.Kb sehova sem enged el..értem itt a fesztiválokat,koncerteket,szórakozóhelyeket,házibulikat.Én mindent megpróbáltam,szépen csúnyán semmi nem jött be..Ha nagyon ellenkeztem akkor azzal zsaroltak,hogy kikapcsolják a wifit..ami sajnos ugye gyenge pontom,hiszen a legtöbb barátommal ott tudom tartani a kapcsolatot..Most történt hogy egy olyan 1 hete összejöttem egy sráccal a sulinkból..már régóta ismerem és rengeteg időt együtt töltünk..kitaláltuk hogy elmegyünk vele és a szüleivel pénteken wellnessezni..megkérdezte anyámat..rögtön rávágta,hogy nem..az indoka az volt,hogy mert már is fürdőruhában mutatkozom a fiú előtt és ez erkölcstelen és mekkoraegy kis..k vagyok...aztán kitaláltuk,hogy nálam aludhatna a barátom..nem lenne szex,hiszen ki akarna azzal a tudattal szexelni,hogy a saját anyja percenként benyithat..csupán itt aludna és velem lenne..hozzátenném már nem vagyok szűz..bár ezt anyám nem tudja..hiszen ilyenekről sose beszéltünk egymással...a kérdésem annyi lenne,hogy milyen érvvel tudnám rávenni anyám arra,hogy a szerelmem nálunk aludhasson?
16/L
Én is teljes mértékben anyukádnak adok igazat. Túl korai. Amikor én voltam anno 16, én se mehettem előtte bulizni, még a legjobb barátnőmnél se alhattam, nemhogy egy másik fiúval...
Nem hiszem, hogy anyukáddal lenne a probléma, hogy védeni akar. Ha már most buliznál és hasonlók, mit fogsz 20 évesen kezdeni magaddal? Azokat a szülőket nem értem, akik ennyi idősen megengednek ilyesmiket a gyereküknek...
Ne legyél türelmetlen, ne akarj túl hamar felnőni, mert bánni fogod, miután benőtt a fejed lágya.
#33:
semmi köze a nővérednek a szerelmi életedhez. Attól, hogy a háttered zűrös és hamar fel kellett nőnöd, nem jelenti azt, hogy feltétlenül érettebb is vagy. Ne képzeld magad felnőttnek csak azért, mert találkoztál már egy bíróval.
És hidd el, senki se turkált a múltadban, nem kell felhúznod magad ezen.
Viszont tudod, mit? Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett neked az a "pokol".
És te adsz az anyádnak tanácsot? Gratulálok ahhoz, hogy milyen életképtelen.
A ri_0__cos része elméletileg jogos, mivel semmi közünk a dolgaihoz, hogy mit miért csinált.
Viszont ez egy ilyen oldal, ha kiírod azt, hogy meghalt a papagájod, és el akarod temetni, már te lennél a legrosszabb gazda, és az állatvédők is leszednének téged, a nagy összevisszaságban pedig egyetlen egy hasznos válaszod lenne. Aki ide ír, az jobb, ha számol ezekkel.
#29 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!