Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan győzzem meg/vegyem rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg/vegyem rá anyukámat, hogy a barátom nálunk aludhasson?

Figyelt kérdés

Eléggé konzervatív anyám van.Kb sehova sem enged el..értem itt a fesztiválokat,koncerteket,szórakozóhelyeket,házibulikat.Én mindent megpróbáltam,szépen csúnyán semmi nem jött be..Ha nagyon ellenkeztem akkor azzal zsaroltak,hogy kikapcsolják a wifit..ami sajnos ugye gyenge pontom,hiszen a legtöbb barátommal ott tudom tartani a kapcsolatot..Most történt hogy egy olyan 1 hete összejöttem egy sráccal a sulinkból..már régóta ismerem és rengeteg időt együtt töltünk..kitaláltuk hogy elmegyünk vele és a szüleivel pénteken wellnessezni..megkérdezte anyámat..rögtön rávágta,hogy nem..az indoka az volt,hogy mert már is fürdőruhában mutatkozom a fiú előtt és ez erkölcstelen és mekkoraegy kis..k vagyok...aztán kitaláltuk,hogy nálam aludhatna a barátom..nem lenne szex,hiszen ki akarna azzal a tudattal szexelni,hogy a saját anyja percenként benyithat..csupán itt aludna és velem lenne..hozzátenném már nem vagyok szűz..bár ezt anyám nem tudja..hiszen ilyenekről sose beszéltünk egymással...a kérdésem annyi lenne,hogy milyen érvvel tudnám rávenni anyám arra,hogy a szerelmem nálunk aludhasson?

16/L

2017. jan. 26. 09:02
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Sajnos kikoltoztek kulfoldre es igy lattuk a legjobbnak..hogy mindettonknek legyen ujrakezdesre lehetosege :)
2017. jan. 26. 18:12
 22/48 anonim ***** válasza:
94%

Aztakva.

Ez az én generációm? Rendesen gáznak érzem, hogy nem is csókolóztam...

16/F

2017. jan. 26. 18:32
 23/48 A kérdező kommentje:
hat ha a gyakorin eled ki a beteges perverziodat akkor szegyelld is
2017. jan. 26. 18:51
 24/48 anonim ***** válasza:
76%
Mit értesz azalatt, hogy itt élem ki beteges perverzióimat?
2017. jan. 26. 19:04
 25/48 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd rá kedves utolsó, nem az eszéről híres.:)
2017. jan. 26. 20:10
 26/48 anonim ***** válasza:
32%
Héló emberek.. Ez mar az alparisag legalja.. Hova sulyedtek le? Miert lenne r_b_nc? Csak mert szerelemből elvesztette 14 évesen? Na es? Nem hiszem h azok akik itt okoskodnak nem 14-5-6 évesen vesztette volna el.. Miert olyan erkorcstelen az ha eggyut alszanak es nem csinálnak semmit? Az lenne az erkorcstelen ha egy tokre idegennel aludna egyut... Vagy pl egy napja megismert volna valakit es oszefekszik vele.. Na az erkölcstelen.. Undorito ahogy némelyik ember ezzel a lánnyal beszél.. A szavaknak súlya van nem keves.. Ha ugy érzi felnőtt a dologhoz hat aludjon eggyut a barátjával.. Az anyjanak meg egyaltalan nincs igaza.. Nem hagyja élni a lányát.. Ilyen szűk látókörű volt az en anyam is.. Ami a masik nemmel volt kapcsolatos az mar rögtön erkölcstelen volt.. Meg le is k. urvazott holott szuz vagyok csak mert szerelmes vagyok egy fiuba es beleultem az ölébe meg megölelt en meg hagytam.. Nagy dolog.. Elek meg nem? Azota elmondtam neki a véleményem errol nem tul halkan.. Amit meg is jegyzett vegre es elfogadta h nem vagyok hulye mert amit nem akarok azt nem csinálom.. Felvilagositott elmagyarázta.. Mas dolga nem volt.. Szerintem beszélned kene anyuddal errol a dologról.. H te igenis nem vagy hulye tudod meddig mehetsz el stb.. Azt nem mondhatod neki h ugyan márpedig a barátod nálatok alszik mert az az o lakása ott az van amit o mond... De te megmakacsolhatod magad es elmehetsz a fiuhoz.. Legfeljebb összevesztek aznap... Utánna ugy is megbekel foleg ha bocsánatot kérsz h hulye voltal es sajnálod.. Csak elkezdeni nehez.. Szerintem utánna mar engedni fogja h a fiu aludjon nálatok ott legalabb ha nem bízik benned le elenorizhet bármikor.. Mas megoldás nincs szerintem.. Remelem nem lett eleged ebből a sok idiotabol es ezt meg elolvasod sok sikert es a fiúval meg sokáig ❤ 14/l
2017. jan. 26. 23:30
 27/48 A kérdező kommentje:
Istenem de aranyos vagy <3 ezek a szavakfeldobtak az estem..leteznek mer NORMALIS emberek
2017. jan. 26. 23:36
 28/48 A kérdező kommentje:
*még
2017. jan. 26. 23:36
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

#26 14 évesen ki*tt tapasztalt lehetsz :'D

És képzeld el, nem mindenkinek viszket annyira ott alul, hogy 14 évesen már ezen járjon az agya.

Kérdezőnek: Nem tudom mi a welnessel a baj, gondolj a gólyatáborokra, ott konkrétan találkozás után a jövendőbeli osztálytársaid előtt leszel (hát konkrétan) fehérneműben.

Arra, hogy már nem vagy szűz, nem mondok neked semmit, te dolgod. Viszont az a legrosszabb, hogy anyád ezt nem tudja, így sokkal kevesebb dolgot enged meg, mint amennyit engedne, ha tudná, hogy már úgyis mindegy, mivel már jártak benned. (Nem akartam bántónak írni, úgyhogy kérlek ne vedd annak, csak nem tudtam hogy fogalmazzam meg, de remélem érted)

Szóval szerintem egy ideig még hanyagold ezt a témát, ha elszöksz, akkor hiába békültök majd ki, örökké benne lesz egy seb, és még kevesebb dolgot fog megengedni.

Hidd el, tudom. Anyám ugyanilyen....

2017. jan. 27. 07:11
 30/48 anonim ***** válasza:
94%

Szerelemből 14 évesen...

Most lehet, hogy én egy érzelemmentes f@ sz vagyok, de nekem 14 évesen az új gépemen járt az eszem, meg azon, hogy mennyire menő vagyok, hogy heti 2 szál cigit is elszívok :D

(mekkora egy tudatlan p0cs voltam)

Persze nem ítélkezek meg minden, de ha egy fiú mellé lefeküdsz aludni, abból 99% hogy dugimugi lesz, persze nem mintha ez probléma lenne, de ne egy hét után pls.

Peace

16/F, tök0mtudja hanyas voltam.

2017. jan. 27. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!