Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan győzzem meg/vegyem rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg/vegyem rá anyukámat, hogy a barátom nálunk aludhasson?

Figyelt kérdés

Eléggé konzervatív anyám van.Kb sehova sem enged el..értem itt a fesztiválokat,koncerteket,szórakozóhelyeket,házibulikat.Én mindent megpróbáltam,szépen csúnyán semmi nem jött be..Ha nagyon ellenkeztem akkor azzal zsaroltak,hogy kikapcsolják a wifit..ami sajnos ugye gyenge pontom,hiszen a legtöbb barátommal ott tudom tartani a kapcsolatot..Most történt hogy egy olyan 1 hete összejöttem egy sráccal a sulinkból..már régóta ismerem és rengeteg időt együtt töltünk..kitaláltuk hogy elmegyünk vele és a szüleivel pénteken wellnessezni..megkérdezte anyámat..rögtön rávágta,hogy nem..az indoka az volt,hogy mert már is fürdőruhában mutatkozom a fiú előtt és ez erkölcstelen és mekkoraegy kis..k vagyok...aztán kitaláltuk,hogy nálam aludhatna a barátom..nem lenne szex,hiszen ki akarna azzal a tudattal szexelni,hogy a saját anyja percenként benyithat..csupán itt aludna és velem lenne..hozzátenném már nem vagyok szűz..bár ezt anyám nem tudja..hiszen ilyenekről sose beszéltünk egymással...a kérdésem annyi lenne,hogy milyen érvvel tudnám rávenni anyám arra,hogy a szerelmem nálunk aludhasson?

16/L

2017. jan. 26. 09:02
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Istenem mennyi korlátolt ember van itt :D...ha én azt mondom hogy nem fekszunk le akkor az ugy is lesz.. es meg mindig nem a kerdesre valaszoltatok..ugylatom eleg sokatoknak szovegertesi gondjai adodtak..
2017. jan. 26. 14:51
 12/48 anonim ***** válasza:
80%
Neked van szővegértési gondod. Leírtuk, hogy nem kell meggyőzni édesanyádat, mert neki van igaza. Lepontozhatsz, de akkoris. Nem mi vagyunk korlátoltak, hanem te gyenge erkölcsű.
2017. jan. 26. 15:03
 13/48 anonim ***** válasza:
94%
osztom a véleményed #12
2017. jan. 26. 15:13
 14/48 A kérdező kommentje:
Na magyarazd meg nekem..hogy miert erkolcstelen egy masik ember mellett aludni ?
2017. jan. 26. 15:20
 15/48 anonim ***** válasza:
76%
Egy kiskorú lány vagy, aki egy hét után együtt aludna egy ellenkező nemű emberrel egy ágyban. Szerinted ez komolyan nem gáz ? Nem baj, majd a szerelmed gyümökcse beérik a takaró alatt. Te sem hiszed el, hogy egy nem szűz lány és egy kanos tini fiú csak csókolózik és ölelkezik egy ágyban. Majd terhesen is legyél nagylány. Fogadjunk, hogy itt fogsz sírni mi legyen, mert otthon nem mered mondani és szerelmed nem akar még apa lenni. Nem is érted majd hogy történt, hiszen csak néhányar huzott rajtad gumi nélkül.
2017. jan. 26. 16:19
 16/48 anonim ***** válasza:
42%
Fu de sok itt a begyepesedett ember ur isten.. Es ha elvesztette elote mi van? Ha szerelemből csinálta nem gond... Érthető h egyut akar aludni a barátjával.. En 14 évesen mar vele aludtam szuper anyukám van aki megegendte.. Es nem kanaszodtam el en se.. 17 évesen vesztettem el ugyan azzal afiuval akivel aludtam.. Ha megbízható a fiu meg te is nincs gond.. Sajnos anyud nem fogod tudni meggyőzni sehogy.. Mast kell kitalalnod..
2017. jan. 26. 17:06
 17/48 anonim ***** válasza:
79%
Azért erkölcstelen kedves kérdező, mert 1 hete jártok, egy vad idegen ember, még ha ismerted is előtte!
2017. jan. 26. 17:19
 18/48 A kérdező kommentje:
Most meg erkolcstelenebb dolgot mondok..egyik baratnom mar nalunk aludt ugy hogy 5 napja ismertem..és egy ágyban aludtunk..kövezzetek meg legyszi..az egy dolog hogy magatokbol es a sajat gyerekeitekbol tudtok kiindulni eleg szomoru..de en nem fekudnek le vele..o meg meg szuz..es igen meg durvabbat mondok...14 evesen vesztettem el...es NEM NEM BANTAM MEG..mert vedekeztunk es a koromnal sokkal erettebb voltam es az elso igazi szerelmemmel tortent...viszont meg mindig nem valaszoltatok a kerdesre..es egy normalis ember kivetelevel eddig csak oltogattatok..vagyis csak probaltatok mert az elvakult velemenyetek primitiv formaban valo kozleset en nem igazan tekintem annak..inkabb nevezzuk szanalmas probalkozasnak
2017. jan. 26. 17:28
 19/48 anonim ***** válasza:
87%
A wellnessezésen nem értem miért akadt ki ennyire anyukád, de az együtt alvást én sem támogatnám. Még, ha nem is történik semmi, akkor sem kell az ennyire intim dolgokat elkapkodni. Hidd el, van olyan, ami annál édesebb lesz, minél többet várunk rá. Hagyj időt anyukádnak is, hogy megismerje és elfogadja a barátodat és akkor talán engedékenyebb lesz.
2017. jan. 26. 17:33
 20/48 anonim ***** válasza:
76%

14 évesen veszítetted el, most vagy 16. Eltelt 2 év, hol az az IGAZ SZERELEM?

Sehol, na látod. Nem érett vagy te, hanem egy r**banc.

2017. jan. 26. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!