Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » SOS Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

lényeg annyi hogy szakítot velem a csajom bevallom én tehetek róla de nem csaltam a lényeg annyi hogy aki látta a középsuli 43-ik részét 56:58-tól (aki nem tudja keressen rá)

Na azt próbáltam beadni a csajomnak csak kicsit átalakítva más szöveggel meg stb.

Amire segítségemre volt az egyik lány barátom (ő is ismeri csak nem barátnők) hogy hihetőbb legyen

csak nem úgy sült el a dolog ahogy akartam mert pofonvágott ott hagyott esélyem se volt megmagyarázni

másnap odamentünk hozzá mind a ketten és bocsánatott kértünk és elmondtuk hogy csak szivatának szántuk és erre azt mondta:TAKARODJATOK INNEN A PI.CSÁBA HÚZZATOK INNEN MÍG SZÉPEN MONDOM!!!!!!!!!!

hogy tudnám visszanyerni a bizalmát?

Ja és írni se tok neki mert mindenhonnan letiltot telefonszámom meg blokkolta

2017. jan. 15. 22:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hát, tényleg marha nagy poén... Megérte. De legalább ti röhögtetek rajta, vagy mások? Jó, én nem akadtam volna ki ennyire, mert sejthető, hogy nem teljesen komoly, de talán ismered annyira a barátnődet, hogy hol az a bizonyos határ. Szerintem egy kicsit ízléstelen volt ez tőletek, még ha nincs is valóságalapja annak, amit előadtatok. Még mindig azt mondom, hogy vonulj vissza pár napra/hétre, aztán ha megnyugodott, lehet menni szépen bocsánatot kérni, amiért ilyen baromságokkal viccelődtök.:)
2017. jan. 16. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!