Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Most mit csináljak?
lényeg annyi hogy szakítot velem a csajom bevallom én tehetek róla de nem csaltam a lényeg annyi hogy aki látta a középsuli 43-ik részét 56:58-tól (aki nem tudja keressen rá)
Na azt próbáltam beadni a csajomnak csak kicsit átalakítva más szöveggel meg stb.
Amire segítségemre volt az egyik lány barátom (ő is ismeri csak nem barátnők) hogy hihetőbb legyen
csak nem úgy sült el a dolog ahogy akartam mert pofonvágott ott hagyott esélyem se volt megmagyarázni
másnap odamentünk hozzá mind a ketten és bocsánatott kértünk és elmondtuk hogy csak szivatának szántuk és erre azt mondta:TAKARODJATOK INNEN A PI.CSÁBA HÚZZATOK INNEN MÍG SZÉPEN MONDOM!!!!!!!!!!
hogy tudnám visszanyerni a bizalmát?
Ja és írni se tok neki mert mindenhonnan letiltot telefonszámom meg blokkolta
Oké, én segitani szeretnék neked, de nem minden áron...
Legalább vedd a fáradságot, hogy belinkeled, vagy leírod. Nem tudom miért nem lehet rögtön megtenni ezt
Meg amúgy nem csodálom hogy nem áll szóba veled, amikor magad is leírod hogy nem tudsz írni. A helyében már emiatt a modortalan stílus miatt sem beszélnék veled :)
Csak hogy lásd milyen rendes vagyok megnéztem azt a jelenetet. Valami hatalmas f'szságot vártam, de amúgy egész jó poén. :)
Én a helyedben szarnék az egészre, mostantól kezdve dugj azzal a csajjal akivel ezt csináltad.
Utolsó nem
Mert szeretem a barátnőm és ha kell 10 évig fogok küzdeni hogy visszaszerezzem
Őrült, dilis szerelem
Nekem az a fő inspiráció, mióta láttam tudom a taktikát.
LEAVE THE GAP
Évek óta nimbusz poén, ilyen trutymókat nem nézek bocsika, a szemem majd kiugrott attól a kameramozgástól, öcsém mintha valami 5 éves forgatta volna.
Michael Bay kölyökkori nyavalyái is százszor nézhetőbbek.
Amúgy meg hozd rendbe ha akarod, úgy tudod visszanyerni, hogy költöd a vallomásokat :D
Mármint az Őrült, dilis szerelem egy film na XD
És ráadásul az legalább vicces is, kész csoda, hogy ilyne fake alakításokból Te meg a barátnéd igazit kovácsoltatok XD
Na meg annak a megjelenő nőnek a szövegkönyve, az az alakítás te.
Plafon majdnem rámszakadt.
Erre ekkora nézettsége van, valamelyik TV csatorna is nyomja? :D
43. rész ráadásul.
Ugye nem mondod, hogy te ezekre 43 órát már eláldoztál életedben?
Gondolom normális sulis vígjátékokról még életbe se hallottál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!