Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » SOS Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

lényeg annyi hogy szakítot velem a csajom bevallom én tehetek róla de nem csaltam a lényeg annyi hogy aki látta a középsuli 43-ik részét 56:58-tól (aki nem tudja keressen rá)

Na azt próbáltam beadni a csajomnak csak kicsit átalakítva más szöveggel meg stb.

Amire segítségemre volt az egyik lány barátom (ő is ismeri csak nem barátnők) hogy hihetőbb legyen

csak nem úgy sült el a dolog ahogy akartam mert pofonvágott ott hagyott esélyem se volt megmagyarázni

másnap odamentünk hozzá mind a ketten és bocsánatott kértünk és elmondtuk hogy csak szivatának szántuk és erre azt mondta:TAKARODJATOK INNEN A PI.CSÁBA HÚZZATOK INNEN MÍG SZÉPEN MONDOM!!!!!!!!!!

hogy tudnám visszanyerni a bizalmát?

Ja és írni se tok neki mert mindenhonnan letiltot telefonszámom meg blokkolta

2017. jan. 15. 22:43
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
15/f
2017. jan. 15. 22:47
 2/21 2-es vagyok ***** válasza:
100%

Oké, én segitani szeretnék neked, de nem minden áron...

Legalább vedd a fáradságot, hogy belinkeled, vagy leírod. Nem tudom miért nem lehet rögtön megtenni ezt

Meg amúgy nem csodálom hogy nem áll szóba veled, amikor magad is leírod hogy nem tudsz írni. A helyében már emiatt a modortalan stílus miatt sem beszélnék veled :)

2017. jan. 15. 22:49
 3/21 A kérdező kommentje:
Csak adj tanácsot (ne azg hogy virágot vigyek neki mert ismerem és az most nem fog beválni)
2017. jan. 15. 22:53
 4/21 A kérdező kommentje:
És azt mondtam nem tudok neki írni nem azt hogy nem tudok írni
2017. jan. 15. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy lenyugodjon, egy pár napig ne próbálkozz neki szólni, se írni, se odamenni hozzá. Aztán utána keresd fel személyesen, te egyedül, ne ketten. Magyarázd meg neki mi történt, mutasd meg neki a videót is ha lehetséges. Ha ez nem sikerül akkor viszont heteket kell várnod, hogy megnyugodjon. Viszont ha ennyire nem hagy magyarázatot adni, akkor az butaságra vall. Ha meg hetek után se tudod elmondani neki, akkor hagyd rá. Ezek után felesleges. Ha ennyire túlreagálja dolgokat, akkor előbb-utóbb vége lett volna amúgy is.
2017. jan. 15. 23:02
 6/21 anonim ***** válasza:

Csak hogy lásd milyen rendes vagyok megnéztem azt a jelenetet. Valami hatalmas f'szságot vártam, de amúgy egész jó poén. :)

Én a helyedben szarnék az egészre, mostantól kezdve dugj azzal a csajjal akivel ezt csináltad.

2017. jan. 15. 23:02
 7/21 A kérdező kommentje:

Utolsó nem

Mert szeretem a barátnőm és ha kell 10 évig fogok küzdeni hogy visszaszerezzem

2017. jan. 15. 23:09
 8/21 anonim ***** válasza:

Őrült, dilis szerelem

Nekem az a fő inspiráció, mióta láttam tudom a taktikát.

LEAVE THE GAP

Évek óta nimbusz poén, ilyen trutymókat nem nézek bocsika, a szemem majd kiugrott attól a kameramozgástól, öcsém mintha valami 5 éves forgatta volna.

Michael Bay kölyökkori nyavalyái is százszor nézhetőbbek.

Amúgy meg hozd rendbe ha akarod, úgy tudod visszanyerni, hogy költöd a vallomásokat :D

2017. jan. 15. 23:23
 9/21 anonim ***** válasza:

Mármint az Őrült, dilis szerelem egy film na XD

És ráadásul az legalább vicces is, kész csoda, hogy ilyne fake alakításokból Te meg a barátnéd igazit kovácsoltatok XD

2017. jan. 15. 23:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Na meg annak a megjelenő nőnek a szövegkönyve, az az alakítás te.

Plafon majdnem rámszakadt.

Erre ekkora nézettsége van, valamelyik TV csatorna is nyomja? :D

43. rész ráadásul.

Ugye nem mondod, hogy te ezekre 43 órát már eláldoztál életedben?

Gondolom normális sulis vígjátékokról még életbe se hallottál...

2017. jan. 15. 23:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!