Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elveheti tőlem a pasimat?
18 éves vagyok és van egy velem egyidős legjobb barátnőm. Én az a csöndes magának való csúnyácska lány vagyok,viszont a barátnőm beszédes, csinos,kedves,okos. Nem találkoztam még olyan sráccal aki azt mondta volna rá,hogy nem jön neki be. Rengeteg fiú barátja van,de egyik sem igaz barát mert mindegyiknek bejön,amivel ő is tisztában van. A lányok nem csípik mert általában féltékenyek rá, így a gyengébbik nemnél sincsen igaz barátja. Engem tart annak,és velem nagyon rendes. Mindig megvéd,kiáll mellettem,és mindenben segít. Három hónapja van egy barátom aki nekem az első és akit nagyon szeretek. A barátnőmön keresztül ismertem meg,mert a szerelmem is össze akart jönni a csajjal,de a barátnőm vissza utasította,és akkor kerültünk közel egymáshoz. A barátnőm nagyon szeretne közös programokat szervezni,de félek mert nem akarom,hogy a párom újra őt akarja,mert így is sokat beszélnek,és sokszor elmondja a barátom,hogy mennyire szép Niki. Mit tanácsoltok,mit csináljak?
/Bocsánat ha rossz helyre írtam a kérdést de nem tudtam hova kéne./
Attól hogy bejön már nem lehet igaz barát?
Ülj le eggyes.
1. Ő tipikusan az a "legjobb barátnő", ameddig ő a menő csaj szerepében tetszeleghet, te pedig az elnyomott kis senki vagy. Nem egy, és nem kettő hasonló barátságot láttam már.
2. Aki téged szeret, azt nem lehet csak úgy elvenni. Ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor próbálkozhatna akár Palvin Barbara, Pamela Anderson, meg Kapás Bogi is, egyiknek se lenne esélye.
3. Ha a pasid más nővel van elfoglalva, folyamatosan őt dicsőíti, és csak azért jött össze veled, mert ővele nem tudott, akkor bocs, hogy ezt mondom, de ő nem a pasid. Ő csak egy idétlen kis pöts, akinek te nem a szerelme vagy, hanem csak egy pótlék.
Innentől már csak rajtad múlik, hogy beéred-e ennyivel, vagy netán keresel valakit, akinek a mindene leszel, és nem csak holmi pótlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!