Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor megcsaltam a pasimat? L
Figyelt kérdés
egy buliban picit úgymond elfajultak a dolgok és megcsókolt az egyik barátnőm! megcsalás az ha hagytam neki h megtegye? egyikünk sem volt szomjas és végülis nem egy másik fiúval csináltam ezt szóval mégsem olyan nagyon durva h MEGCSALÁS-nak nevezzük...vagy igen??2016. júl. 27. 18:22
1/23 anonim válasza:
Szerintem örülne neki..édes hármas két lánnyal sosem rossz ;)
2/23 anonim válasza:
Szerintem pont hogy durvább, mivel lánnyal csináltad.
3/23 anonim válasza:
Képzeld el, ha ezt full szomjasan tetted volna! :-) Nekem egyszer egy fiú letapizta a fenekemet, pedig én is fiú vagyok. Szegénykém nem is ivott sokat, csak egy vödör páleszt...
5/23 anonim válasza:
Szerintem meg megcsalás, akármennyire próbálod szépíteni a dolgot. Vagy csak én vagyok túl konzervatív o: 16/L
6/23 anonim válasza:
Te visszacsókoltad?
Az, hogy lány volt és nem fiú, nem változtat a megcsalás tényén.
7/23 A kérdező kommentje:
igen mondhatjuk h visszacsókoltam de csak hülyéskedtünk nyilván egyikünk sem leszbikus vagy valami csak ártatlan és részeges játék volt
2016. júl. 27. 18:43
8/23 anonim válasza:
Az, hogy mi számít megcsalásnak, mindig egyéni megítélés kérdése.
Te megcsalásbak tartanád, ha a barátod csókolózna egy barátjával? Hogy viszonyulnál hozzá a továbbiakban, ha ezt megtudnád?
9/23 anonim válasza:
Persze, csak hülyéskedtetek... Ezt mindenre lehet mondani!
A válaszom akkor: Igen, megcsaltad.
10/23 A kérdező kommentje:
#8 azért ez lányok esetében szerintem elfogadottabb és gyakoribb mint a fiúknál
2016. júl. 27. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!