Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor megcsaltam a pasimat? L
Figyelt kérdés
egy buliban picit úgymond elfajultak a dolgok és megcsókolt az egyik barátnőm! megcsalás az ha hagytam neki h megtegye? egyikünk sem volt szomjas és végülis nem egy másik fiúval csináltam ezt szóval mégsem olyan nagyon durva h MEGCSALÁS-nak nevezzük...vagy igen??2016. júl. 27. 18:22
21/23 anonim válasza:
teljesen "mindegy" fiú vagy lány volt.
megcsókoltad.
kész.
megcsaltad.
ő meg gondolom megbízott benned.
már ne is haragudj de a saját nemeddel?!
szégyeldd el magad!
22/23 anonim válasza:
Ha te magad nem tartanád megcsalásnak fel sem tetted volna ezt a kérdést! Szerintem a szíved mélyén Te magad is annak érzed...
23/23 anonim válasza:
Szerintem nem csaltad meg. Amit érzel az a disznolkodás utáni morális érzés, hogy ezt józanul nem tettétek volna meg. Idétlenkedés, magamutogatásnak számít, hogy mutassátok milyen vagány csajok vagytok. Persze van aki hány tőletek, na látod szerintem egyedül csak ez zavar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!