Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor megcsaltam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor megcsaltam a pasimat? L

Figyelt kérdés
egy buliban picit úgymond elfajultak a dolgok és megcsókolt az egyik barátnőm! megcsalás az ha hagytam neki h megtegye? egyikünk sem volt szomjas és végülis nem egy másik fiúval csináltam ezt szóval mégsem olyan nagyon durva h MEGCSALÁS-nak nevezzük...vagy igen??

2016. júl. 27. 18:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
#10: De csak mert a fiúk egy része izgatónak találja. De lényegében teljesen ugyanaz. De nem válaszoltál a kérdésemre...
2016. júl. 27. 19:09
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Á, értem, szóval lányoknak szabad, de fiúknak nem? Elfogadottabb, csodálatos?

Ja, nem! Ha a te barátnőm lennél, megcsalnál, és utána még lenne pofád azzal érvelni, hogy a lányoknál elfogadottabb, akkor ott, abban a pillanatban szakítanék.

2016. júl. 27. 19:30
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

A megcsalás, az megcsalás...szerintem tökmindegy, hogy lánnyal csókolóztál. Megtörtént a dolog és kész. Úgyis rajtad áll a dolog, hogy elmondod-e a barátodnak a dolgot, vagy sem.

Most jön a szent beszéd...nem mentség az, hogy részegeket voltatok mind a ketten...stb.. figyelj oda az ilyen dolgokra, mert kitudja még miket fogsz megtenni pusztán "részeges játékból"

Ha pl velem közölnéd ezt, hogy megtörtént...nem bíznék benned soha többé :D De ez én vagyok ^^ Reménykedj h a barátod másképpen látja majd :)

2016. júl. 27. 19:48
 14/23 anonim ***** válasza:
5%
Akkor megcsalas ha volt testi vonzalom is a baratnod fele, vagy csak "bulibol/kivancsisagbol/a buli kedveert" smaroltad le. Mert ha utobbi, akkor nem hinnem h megcsalasnak venne. Plusz ha baratnoddel utana ugyanolyan csaksimanbarinok maradtatok, akkor pedig vegkepp nem az
2016. júl. 27. 19:51
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
akkor bocsájtanám meg ha belemenne a csaj egy hármasba az említett lánnyal:D (ha már a te liberális hozzáállásod szerint elfogadható ha 2 csaj smarol es nem megcsalás akkor nekem is jusson már a jóból ;) )
2016. júl. 27. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
bőven megcsalás kategória.
2016. júl. 29. 21:29
 17/23 nanenáné15 válasza:
91%

Szia!

Ha a saját szemszögemből nézem, akkor igen, megcsaltad. Hogy miért? Ha az én párom megcsókolná az egyik haverját, nekem nagyon rosszul esne, és elgondolkoznék azon, hogy amikor megcsókolták egymást, akkor úgy tett, mintha én nem is lennék az életében és akkor én nem is vagyok neki annyira fontos.

Úgyhogy szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, mert akkor ő is le tud szűrni sok-sok pozitív dolgot is, mert gerincesen elé álltál és elmondtad neki az igazat, és azt is látja rajtad, hogy sajnálod.

17/L

2016. aug. 23. 10:44
 18/23 anonim válasza:
Ez személytől függ, de szerintem nem. Általánosságban a barátnők fognak csókolózni. Nem azt mondom MINDEn esetben. De nagyon gyakori. Nyugodtan elmondhatod a baratodnak. Ha a kapcsolatotokban sok a humor. De előtte kérdezd meg hogy hogy reagalna vezesd fel. És ha még tetszene is neki. Akkor csak tessék ;)
2016. aug. 31. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
A kérdés: Neked enyhítene a dolgon, ha egy fiúval kapnád rajta? Kétlem... Ugyanúgy megcsal és kész. 18/f
2016. aug. 31. 13:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Elég rég volt már, sza*d le.
2016. nov. 16. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!