Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem feltekennye a volt pasimat?
Amiatt szakitottunk mert talalkozgatott azzal a lannyal akivel utaljuk egymast es vele beszelte meg a kapcsolatunnkal kapcsolatos dolgokat, tobben azt hittek h mar ok vannak egyutt mert snnyiszor lattak oket egyutt... Nekem elegem lett ebbol foleg ugy hogy probaltam megbeszelni a baratommal dd nem ment ezert szakitottam vele. Mar sokkal jobb igy. De azota mar tobbszor ujra osszeakart velem jonni de en visszautasitottam. Amikor kerlelt h megint legyunk egyutt azt mondta nekem h mar nincs ag a masik csaj... Azota mar osszevesztunk es bunko, serto velem. Es a suliba mindig latom h ok puszig adnak egymasnak.. Ezt csak azert csinaljak h feltekeny legyek de en nem vagyok az csak idegesit mar es ezert most en is szeretnem megszivatni ot. Hogy csinaljam? Egy masik fiuval?
15/L
Tenyleg NEM vagyok feltekeny. Mar mas fiu tettszik es akarok is tole valamit...csak azert ne erezze mar magat olyan f****gyereknek. Tudta h utaljuk egymast a csajjal es megis igy kitol velem h mindent elmond annak?! Es sose kert erte bocsanatot csak engem hulyezett h bekepzelem magamnak. Annyit szeretnek h rosszulessen neki.( szerintem megerdemelne)
Amugy tudom h o meg mindig erez valamit.
"Annyit szeretnék, hogy rosszul essen neki." Te látod magad kívülről, amikor ilyeneket mondasz?
Megértem, hogy szar neked, hogy elmondta a másik csajnak, de ilyen kis megbosszulásokkal meg csak magadat alacsonyítod le. Különben is, nem gondolod, hogy észrevenné, hogy direkt csinálod? Úgy már nincs is hatása (legalábbis a normál embereknél).
Az, hogy többször össze akart veled jönni újra és kérlelt, az neked nem bocsánatkérés és bizonyíték arra, hogy többet jelentesz (jelentettél) számára a másik csajnál?
Tudjak a baratnoim de ok nem mondjak el senkinek mert igazi baratnok.
Egyebkent nem erdekelne nem ilyen. Eleg bekepzelt. Ez ot nem razna meg mert igy is utalnak a haverja azt mondta meg amikor egyutt voltunk.. kepzelem miket mondhatott/mondhat rolam nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!