Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok kérdés hogy "hogyan tegyem feltékennyé a pasimat"?
Figyelt kérdés
Mi a jó abban ha féltékennyé teszitek a pasitokat/barátotokat/párotokat???2012. júl. 5. 16:57
1/3 AvernusTriad válasza:
Passzolom, de én lebaltáznám az asszonyt (aztán kidobnám, mint macskát s**rni), ha ezt tenné.
2/3 okoska31 válasza:
azért mert a sok korlátolt spiné azt hiszi, hogy így kell a problémákat rendezni.
vagy mert a legkisebb mértékben sem tisztelik a párjukat.
én is kiborultam tőle anno, pedig csak flört volt.
és nem, nem lett tőle jobb. elküldtem.
persze biztos az is benne van a csajoknál, hogy ez a biztonsági megoldás, mert ha a párjuk nem jól reagál, akkor akivel féltékennyé tette, még ott van.
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem tartom jónak! Sőt van egy ismerősöm aki féltékennyé tette a barátját és el is hagyta. Jól tette. :) Köszi
2012. júl. 6. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!