Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném féltékennyé a pasimat?
Hát figyelj, azért itt az is lényeges, h a barátod mért nem olyan féltékeny mint te! Mert nálunk is van alapba egy ilyen féltékenységi macera, és ált. én vagyok féltékeny, ő meg azt mondja, hogy miért kéne féltékenynek lennie, szép vagyok, csinos, még jó,hogy megnéznek, és hogy semmi baj nincs azzal, ha egy srác beszélgetni akar velem.. Ezt én se nagyon értem, de szerintem ez a normális gondolkodás. :)
Én mégse tudom úgy nézni, hogy.. húú ,helyes pasi vagy, ÉS tök természetes, hogy egyes lányokat "érdekelsz". Mem, a nőktől kell csak tartani, ez való igaz. Egy nő bármi áron megszerzi sztem a pasit, de ha egy nő lekoptat egy pasit, az nem nagyon mászik rá vissza.
Szerintem nem kell sehogysem féltékennyé tenned a párodat, inkább tanuld meg átvenni az ő szemléletét, hogy ő mért nem féltékeny :)
De ha mégis, akkor ne legyen semmi durva, csak apróságok.. kacérkodj a pincérekkel, szemezz a villamoson vki mással.. ejts le dolgokat más pasik előtt is, mikor a barátod is melletted van.. Csak vigyázz, mert ha észreveszi, h direkt csinálod, akkor nem biztos, hhogy egy mosoly majd mindent megold :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!