Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetném féltékennyé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném féltékennyé a pasimat?

Figyelt kérdés
Egy idő után mindig "lejjeb hül a szerelemben a tüz" és észre vettem , hogy kicsit össze kapunk szoval én vagyok rá féltékeny vagy ő rám , és kibékülünk utána jobban szeretjük egymást mindig :) De eddig mindig én voltam féltékeny XD De ezek az össze veszések ugy vannak , hogy volt már nagyobb is és kigyót, békát kiabáltunk egymásra de semmiért illetve senkiért nem adnánk oda egymást!! Segitsetek lécci !! Tudom ,hülye kérés...köszönöm előre is
2008. máj. 18. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne tedd féltékennyé, ez nagyon rossz lenen neki. Töltsétek együtt a vasárnapi délutánokat, és hidd el újra égni fog az a tűz :))
2008. máj. 18. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, azért itt az is lényeges, h a barátod mért nem olyan féltékeny mint te! Mert nálunk is van alapba egy ilyen féltékenységi macera, és ált. én vagyok féltékeny, ő meg azt mondja, hogy miért kéne féltékenynek lennie, szép vagyok, csinos, még jó,hogy megnéznek, és hogy semmi baj nincs azzal, ha egy srác beszélgetni akar velem.. Ezt én se nagyon értem, de szerintem ez a normális gondolkodás. :)

Én mégse tudom úgy nézni, hogy.. húú ,helyes pasi vagy, ÉS tök természetes, hogy egyes lányokat "érdekelsz". Mem, a nőktől kell csak tartani, ez való igaz. Egy nő bármi áron megszerzi sztem a pasit, de ha egy nő lekoptat egy pasit, az nem nagyon mászik rá vissza.

Szerintem nem kell sehogysem féltékennyé tenned a párodat, inkább tanuld meg átvenni az ő szemléletét, hogy ő mért nem féltékeny :)

De ha mégis, akkor ne legyen semmi durva, csak apróságok.. kacérkodj a pincérekkel, szemezz a villamoson vki mással.. ejts le dolgokat más pasik előtt is, mikor a barátod is melletted van.. Csak vigyázz, mert ha észreveszi, h direkt csinálod, akkor nem biztos, hhogy egy mosoly majd mindent megold :)

2008. máj. 18. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is ienekre gondoltam mint te kedves 2. válaszoló köszönöm szépen
2008. máj. 18. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
De tartsd szem előtt az első részét is a válasznak. Ne csak a másodikat :)
2008. máj. 18. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
ne tedd féltékennyé..mert utána nemsokára jöhet aszíkítás is..ha erre rájön,vagy valami..szal..:S
2008. máj. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!