Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk nálatok mi a fontossági...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nálatok mi a fontossági sorrend? A jó mell, szép arc, jó segg?

Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Első a stílus, az arcról lesugárzó értelem és a női nemre jellemző kedvesség, báj - ezzel alaposan el lehet a férfiakat varázsolni. A mozdulatok, beszéd és hangsúly, melyek ezeket elárulják. A becsületesség, vagy a ribiség is ugyanúgy lerí az arcról. Pl. a kiélt arcokat eleve kerülöm, lehet ettől még istennői a fej vagy a test alatta - akkor is.

Legfontosabb az illető személyisége, szellemi kisugárzása. Mások által kifejezetten csúnya lányt is gyakran találok vonzónak és fordítva. A külsőségek sem lényegtelenek persze, csak az már a második prioritási szint. Ha az elsőn nem megy át valaki, odáig nem jut el a mérlegelés.. Valamint egy kifejezetten szimpatikus belső kisugárzás esetén a fizikai külsőn csak a kifejezett durva hibákat tartom kissé zavarónak, de akkor sem áthidalhatatlannak! Mondjuk fél lába hiányzik, vagy fél melle, stb. :)

Azután, mivel középkorban a praktikumot keresi már az ember - a gyakorlatias dolgok jönnek. Szorgalom, temperamentum, konyhai és háztartásbeli képességek. Ez se kizáró ok persze, csak egy szempont a sok közül...

Ha ezen az alapszűrőn átment valaki, megnézem persze a testét, hogy mely tulajdonságok tetszenek rajta, de beleszeretni soha nem a fizikai testbe, hanem a személyiségbe szoktam, ha erre vonatkozott a kérdés.

47/F - ahol az ember már cselekvés előtt mérlegel... :)

2016. dec. 20. 06:00
 12/21 László24 válasza:
56%
Arc-fenék-mell.
2016. dec. 21. 03:05
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

#11,

Mizu, Apu? :)

2016. dec. 21. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

#13 Mizu, Apu? :)

Ne félj, ez a 47 esztendős apu kedves leánykám tudna még neked néhány új táncot tanítani - szigorúan csak 18 után... :D Nem véletlen szereti sok huszonéves lány a középkorú férfiakat.

De ne érezd cikinek a beszólást - ilyen idős koromban én is azt hittem, 30 felett megállt az élet. Hááát, jelentem, egyáltalán nem. Sőőt... 36 éves barátnőmmel most tervezünk gyerkőcöt. Mire Te anyuka leszel, addigra Ő meg kamasz és majd itt a fórumon apukázik/anyukázik le valakit, aki addigra épp olyan idős lesz, mint én... :D

2016. dec. 22. 06:06
 15/21 Ká.Pé válasza:
56%
Így van, ez mind az első helyen... Az akció végén is mindegy, melyikre... :P
2016. dec. 22. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

A szép külső semmit nem ér, ha a belső romlott. Lehet könnyebb egy lánynak érvényesülnie párválasztás terén akkor ha 100 férfi környékezi, de legtöbbször pont azokról a lányokról mondható el, hogy nem becsülik azt amit kapnak az épp aktuális párjuktól, akik tudják magukról, sőt még sokszor rá is játszanak a külsejükre.

Valójában az a fontos, hogy amikor reggel hót álmosan és fésületlenül, smink nélkül kell ki valaki a párja mellől is lehessen szeretni. Ha már csak mutogatni jó egy nőt, de egyébként pedig semmi másra nem jó, akkor megette a fene.

2016. dec. 22. 11:01
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
Hat en csak szet akarom baxni, aztan ha szet van baxva, akkor mar mind1 adom a kovetkezo buzeransbak, aki legkotelebb szetbaxxa, en meg megyek es atveszem valakitol...szoval a Logion forrásból merítek
2016. dec. 22. 22:17
 18/21 hildebrand1203 válasza:

A legfontosabb a személyiség. Ezután az arc, majd a fenék, és a mell.

Fontos az összhatás is, de a legfontosabb szerintem akkor is a személyiség. Lehet valakinek olyan teste, h az valami hihetetlen, de ha nem tudsz Vele normálisan beszélni, nem mész sokra vele.

2016. dec. 23. 13:55
 19/21 anonim válasza:
Nekem ezek közül az arc számít max. Minden lány, nő akkor a legszebb amikor mosolyog. :)
2017. jan. 1. 17:20
 20/21 Dj Bax válasza:
segg arc mell azértn em az arc mertha nem is olyan túl szép de jó a segge akkor jöhet, persze van az a szint amikor már a jó segg se segít
2020. márc. 15. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!