Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom miről beszélgethetné...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miről beszélgethetnék a barátnőmmel? 13/F

Figyelt kérdés

Nem vagyok beszédes fajta,és mára teljesen kifogytam a témákból.Ha ma újra chatelnénk nem tudom hogy miről tudnánk beszélgetni.Hogyan tudnék jó társalgó partnerré válni?Meg lehet tanulni beszédes lenni?Vagy valaki ha nem túl nagy kérés írna témákat?

!!!VÁLASZAITOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

2016. dec. 19. 05:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Sziaa ez attól függ,hogy mióta vagytok együtt . (? )
2016. dec. 19. 06:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagyis inkább hogy mennyire ismeritek egymást 1. voltam
2016. dec. 19. 06:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha beszélni sem tudtok, akkor szerintem nem sok értelme van a kapcsolatnak...
2016. dec. 19. 07:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
és ezért nem való 15 év alatt a párkapcsolat
2016. dec. 19. 07:23
 5/10 anonim ***** válasza:

13 évesen "kapcsolatban lenni" az olyan, hogy azt mondjátok, de fingotok nincs az egészről. Nagyvonalakban ennyiből áll, hogy ebből lesz a házasság meg az együttlét (ha lesz) de igazából ezek csúcspontok, millió apró dolog kell egy kapcsolathoz.

Figyelj, én nem fogom neked letagadni, alapsulin a leglúzerebb csendes gyerek voltam. Mindenki csúfolt, bambán néztem ki, sírtam stb... Aztán kb a te korodban megváltozott valami. Nemtudom, hogy mi hozta a változást, de egy nagyon gyökér gyerek lettem, megjegyzem ez se jobb az "előző" énemnél, és így egyedül szembenéztem majdnem az egész osztállyal, miondenki megutált, azóta nincsenek barátaim nagyon. De nem baj, mert rájöttem, hogy a magányos farkas stílus a nekem való.

Bár haveri kör szűk, a csajok buknak erre... Nem vagyok egy szépfiú, de saját stílusom lett, pillanatok alatt megnyíltam, az a lenyalt hajú hülyegyerek hirtelen egy bőbeszédő élni akaró emberré vált...

Eddig próbálkoztam 6 csajnál, 4 összejött, 2 semmit nem ért, a mostani az álom, és egy csaj meg majd meghal értem, de hiába van csajom...

Ez idővel alakul ki tesó... 13 vagy, bőven gyerek még. Tudom, hogy jó érzés a szerelem, és lenni valakivel, de fiatal vagy ehhez. Majd megérted. Sőt, én nem veszem ezt élet halál kérdésnek 17 évesen, élni kell, az idő megy, felnősz te is, és én is változok még..

2016. dec. 19. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
MOndjuk a minimaxról,valami nem stimmel már.Nincs annyi eperke rajta.
2016. dec. 19. 10:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,atttól hogy még gyereknek számítok,attol még lehetnek érzéseim/szerindtem az 1kapcsolatokat jobban megéli az ember.
2016. dec. 20. 05:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Most még nem érted, de pár év múlva felfogod. 1-2 éve én is azt hittem szeretek egy csajt, vele akarok lenni, most visszagondolva vicces az egész amit csináltam... Vannak érzéseid, mert ember vagy.

De amíg nincs nagy élettapasztalatod, addig ezt nem tudod megérteni.

2016. dec. 20. 07:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:lehet hogy igazad van,mert már egy ideje depressziós voltam(nem mentem el orvoshoz,de a depresszió annak a formája,amikor nincsenek érzéseid.)Ez nem vicc,komolyan írtam.
2016. dec. 21. 04:11
 10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul nevezted meg a személyt ami nyilván nem az életkorodból, hanem az élettapasztalatod hiánya végett van.Ha egy párkapcsolatban vagy, (már a párkapcsolat) szó is magáról beszél, mindig van egy téma ami mind a kettőtökre vonatkozik, elvégre együtt vagytok. Értem ez alatt, hogy az éppen akkori történéseket családdal,iskolával,munkával meg úgy az egész élettel kapcsolatban átbeszélitek,a napi teendőiteket stb..stb.. Azon kívül biztosan szórakozni is tudtok együtt ami valóban nem beszéd téma, de nyilvánvaló kommunikálással jár. Kérdezd meg tőle azokat a dolgokat amik evidensek ha tényleg szeretsz valakit, mert akkor biztosan és ténylegesen érdekelni is fog. Milyen volt a napja, hogy érzi magát, milyen volt a reggel,nappal,este stb. De ez nem egy betanulható sablon folyamat, de erre majd rá fogsz jönni. Hogy segíteni tudjak valamit, ha megkérdezed hogy milyen volt a napja, az már egy kiinduló pont és hidd el hogy rengeteg mellékszálra tudsz kitérni majd beszélgetés közben. De ez csak akkor érdemes ha tényleg szereted a lányt és valóban érdekel is amit mond. Remélem tudtam segíteni! :) Hajrá! :)
2016. dec. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!