Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 1 éve szakítottam egy barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve szakítottam egy barátnőmmel, amit elfogadtam de nem bírom megtudni mivan vele? 19/f

Figyelt kérdés
Azóta volt 2 barátnőm.. 3-4 hónapos kapcsolatok. Mindnek megvan a száma, látom facen, instagramon, mindenhol.. Hol járnak, kivel és nem érdekel..de őt.. mikor szakítottunk letörölt. Nem haragszom rá , holott átvert és úgy érzem akkor nagyon ragaszkodtam hozzá meg szerettem. Más fiúval beszélt a hátam mögött. kamuzott nekem sokszor, miért nem ér rá.. neki véget ért akkor az első nagy szerelem , nekem akkor még nem és nem tudtam elfogadni azt. Hetek kellettek még nem fájt rágondolni vagy nem dobogott a torkomban a szívem. Ma már tudom, hogy ennek így kellett lennie, első nagy szerelemnek szép volt, sok jó emléket őrzök , de sok közös nem volt bennünk. Nem tudtunk miről beszélni. Nem hozzám való lány. Ugyanakkor.. Többször eljátszottam a gondolattal, hogy rákattolok a face profiljára és rettegek. A mai napig :D Nem értem miért. Volt, hogy láttam őt meg a faterját, szembe jött velem kocsival , észre se vettek nem érintett meg. Meg se dobbant a szívem de nem mernék belepörgetni semmilyen adatlapjába sem. Ez normális?? Szerintetek erőltessem magamnak ezzel is megerősítve azt, hogy feldolgoztam. Vagy ne kísérletezzek magammal.
2016. nov. 5. 10:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem érzek haragod. Nem akarok neki rosszat. Ki merem mondani, hogy az se érdekel ha most mondjuk van másik barátja. Sőt legyenek boldogok , nem érdekel. :D Aranyos "kislány". Mert érzelmi intelligenciát tekintve nem felnőtt nő.. Az a fajta lány, akinél abból tudod ha baja van, hogy ma csak 25x írta le, hogy szeretlek de tegnap 56x.. Gondolom értitek.. :D Mintha bármit jelentene. De mégsem mernék ránézni sem ilyen oldalon.
2016. nov. 5. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mersz ránézni az oldalain? Ő azt nem tudja
2016. nov. 5. 10:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Magam miatt. Nem tudom mit váltana ki
2016. nov. 5. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen szerintem túlkell lendülnöd. Erőt kell venned magadon. Az lesz a legjobb ha megnézed. Addig amíg megnem nézed úgysem fogsz nyugodni. Tedd meg és túlleszel rajta. Vagy ne is gondolj erre többet, ne nézzd meg és hagyjad.
2016. nov. 5. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod mit váltana ki? Ha annyira érdekelne úgyis megnéznéd
2016. nov. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!