Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Haragudjak a barátnőmre mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudjak a barátnőmre mert nélkülem ment bulizni?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy szombat este elmegyünk mindketten bulizni. Neki bulizni nem volt kedve, csak azért jött volna, hogy engem lásson. De én beteg lettem és nem tudtam elmenni, ennek ellenére ő elment bulizni ugyanoda, arra hivatkozva, hogy már nem akarta átszervezni. Haragudjak rá?
2016. dec. 18. 18:44
 1/5 A kérdező kommentje:
ő tényleg a normális lányok közé tartozik, soha nem adott okot a féltékenykedésre
2016. dec. 18. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Miért kéne haragudni rá?

Nem mehet nélküled?

Azért mert te beteg vagy és nem tudtál elmenni, ő még elmehet, ha már előre le volt szervezve.

Gondolom, nem éltek együtt.

Nyilván, ha együtt éltek, akkor jól esik, ha otthon marad és ápol.

De ha nem éltek együtt, akkor minek üljön ő is otthon, ha úgy sem lehet veled?

2016. dec. 18. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Vagy haragszol vagy nem. Én haragudnék, mert ha nem volt kedve és csak engem akart látni, akkor mi a halálnak ment el mikor te beteg lettél? Nem akarta átszervezni, de abba ugyr belehalt volna ha pl hozzád megy el, mert ugye látni akar téged. Én nagyon pipa lennék emiatt.

18F

2016. dec. 18. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én inkább hozzad mentem volna a helyébe ha beteg vagy...nem bulizni... milyen szeretet ez..
2016. dec. 18. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de nem jó ha kisajátítod.
2020. júl. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.