Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mit tegyek én ilyen sráccal ezek után? Haragudjak e a barátnőmre? Van rá okom?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki először megismerkedett a b.nőmmel és udvarolgatni kezdett neki, de közben nekem is csapta a szelet, miután megismerkedett velem is. A barátnőm azt mondta neki nem kell a srác ezért én úgy gondoltam szabad a pálya. A b.nőm közben más pasival kavart és örült az én örömönek is. De amriről én nem tudtam: a b.nőm nem hagyta fel a kapcsolatot a sráccal! A b.nőm leadta, h ez a srác milyen kétszínű mindkettőnkel, én erre lemondtam róla úgy ahogy. :( És kiderült, h a srác nekem csak azért csapta a szelet, mert úgy gondolta, h a b.nőm nem kedveli őt. És erre a csaj elkezdte hülyíteni a srácot, nem szereti őt! Sőt van neki még egy jó pár ilyen srác akivel szórakozik. És nem léphetek közbe, vagyis hát fölösleges lenne, mert egyrészt azt mondtam, h nem kell a srác. Másrészt meg úgy sem kellenék neki :( A b.nőmet viszont nem kerülhetem el, mivel egy helyen dolgozunk és lakótársak is vagyunk...2009. okt. 3. 15:31
2/4 anonim válasza:
Hát a srácot inkább felejtsd el. A barátnődnek akart tetszeni...elég kellemetlen ügy. A barátnőd meg kétszínű, és valsz. nem marad túl sokáig a barátnőd. Velem is eljátszottak már valami hasonlót, ezután nem tudtam ugyanúgy kezelni a lányt...Amúgy én a helyedben elbeszélgetnék a lánnyal, hogy ezt mégis miért kellett...
3/4 A kérdező kommentje:
nem tudom ..az a baj, h nem vok haragtartó ember.. de ez most tényleg rosszul esett.. nem tudom mit tegyek..
2009. okt. 3. 19:44
4/4 Mininara válasza:
Hát ha neked tényleg tetszik a fiú akkor mond el a barátnődnek. Mert ha jó barátnőd akkor át engedi neked a pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!