Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm már nem szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm már nem szerelmes belém! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap szóvá tettem,hogy furcsán viselkedik,semmi,tényleg semmi szeretet nem kapok tőle. És tegnap összevesztünk ezen,mondta,hogy megfojtja a sok munka,a sok tanulás. És nagyon üresnek érzi magát. Eddig sok időt voltunk együtt,de többnyire csak suliban,mert kolis vagyok,es messze lakom. Beszéltük,hogy nincs értéke az együttlétnek,hiszen minden nap talizunk,de nem csinálunk semmit.

És azt mondta,hogy tegyek érte,hogy ismét belémszeressen,mint régen.

Viszont nekem ezt rettentoen fajt megtudni,hogy nem érez semmit sem irántam. Egyszerüen keptelen vagyok,megolelni,megcsokolni úgy,hogy tudom,hogy neki ez semmit sem jelent.

Megbeszéltük,hogy kevesebbet beszelunk,talizunk. Rafektetjuk a hangsulyt a minosegre. Szoval ha talizunk,akkor hetvegente,vagy suli utan csinalunk programokat.

De en most olyan depresszios vagyok,hogy egesz ejjel sirtam,pedig nem vagyok egy siros srac. És nem tudom van e igy jovoje ennek... arrol kell szolnia a kapcsolatnak,hogy valahogy magamba bolonditsam megint???

En igy nem tudok ra gondolni sem,hogy tudom,hogy nem erdeklem.

2016. dec. 16. 07:17
 1/6 A kérdező kommentje:
19F 19L
2016. dec. 16. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Tok felesleges teperned, ez nem fog mukodni.

Szakitsatok, ne huzzatok feleslegesen egymas idejet.

2016. dec. 16. 07:51
 3/6 anonim válasza:
100%
Első hozzàszolàst helyesnek vèlem ! Menj tovàbb tökös fiatal vagy mèg ! Szakits a csajjal sok szerencsèt
2016. dec. 16. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szakíts. Lehet egy kis egyedüllétre van szüksége, de pár nap után keresni fog mert hiányzol neki.

De nehogymár még te teperj mert ő "kiszeretett" belőled.

Ne legyél papucs!

2016. dec. 16. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
én is nekik a véleményen vagyok... de ha feltétlenül menteni akarod szerintem valami jellegzetes de mozgalmas helyre vidd mert ha nem érez semmit hiába viszed egy csendes helyre hogy kettesben legyetek lehet csak egy kis kaland kell neki menjetek valami vicceset csinálni :D vagy csak vidd el korizni az mindig bejon :D
2016. dec. 16. 09:05
 6/6 anonim válasza:

Sajnos lehet túl lagymatag vagy neki azok közé tartozhat hogy gennyládának kell lenned hogy felfigyeljen rád és értékeljen

Lehet arra célozz hogy tegyél érte hogy ajándék kényeztetés stb stb meglepik mozijegy stb ,,

Tetszhet neki valaki aki még nem biztos de addig betart téged még nem biztos hogy viszont tetszik ő is az illetőnek

2016. dec. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!