Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes? Sajnáljam? Miért?
Figyelt kérdés
11 honapja van barátom, mindkettönknek a másik volt az első nemi életben, ami már 6 honapja van. Sajnos többször előfordul, hogy a varátom hamarabb elmegy, engem pedig otthagy, ő wcre megy, leveszi a gumit, felöltözik. Én azért várnám, hogy legalább nyelvvel kielégítsen, ha már ő nem tudta visszatartani. A használt gumit is állandoan nekem kell eltüntetni. Kicsit már ugy érzem, nem is szeretem.
Otthagy téged kielégületlenül.Egyáltalán nemcsoda ha úgy érzed nem szereted. Am beszélj vele az elvárásaidról. Az is fontos h te jól érezd magad.
2016. dec. 1. 14:51
2/11 anonim válasza:
Beszéljétek meg, arra van a szád nem?
Csípem ezt, az embereknek bajuk van, és idegenektől várják a válaszokat...ezeket neked kell tudnod, ennyire lehetnél már önálló...korodat elnézve főleg.
2016. dec. 1. 15:04
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy felfogná e hogy nem veszekedésből mondom neki, vagy gyerekesen keresne vmi kifogást, hogy mindig sietni kell a vonatra. Vagy pedig elkezdene duzzogni. Meg elég sűrűn beszólogat. Már az utolsonál visszakérdeztem, hogy miért? De nem mondott rá semmit.
Viszont lehet, hogy én túl komoly vagyok hozzá.
2016. dec. 1. 15:12
4/11 anonim válasza:
Na, itt álljon meg a menet, itt nem te vagy a hibás fél, hanem ő, felejtsd is el, hogy magadat hibáztatod, így csak kifognak téged használni az életben, mert nem állsz ki magadért, mondd meg neki szépen mi a helyzet, aztán ha szeret téged elgondolkodik rajta és komolyan veszi...ha ennyire nem képes érted mit vársz tőle?
2016. dec. 1. 15:15
5/11 anonim válasza:
Egyetértek 4-el. Úgy tűnik a fiúd nem igazán akar a kapcsolatban részt venni. Úgyh mégegyszer beszélj a fejével és h nem változtat, csak nyugodtan add ki az útját lelkiismeretfurdalás nélkül.
2016. dec. 1. 15:25
6/11 anonim válasza:
Gyerekként kezeled a helyzetet, ami a korodból adódóan természetes. A kapcsolatotok fejlődése az őszinte beszélgetésen alakul.
2016. dec. 1. 15:26
7/11 anonim válasza:
Íme a modernség, közelebb kellene minket elvileg hoznia, mégis egyre távolabb kerülünk egymástól...
2016. dec. 1. 15:27
8/11 anonim válasza:
Egyetértek 4-el. Úgy tűnik a fiúd nem igazán akar a kapcsolatban részt venni. Úgyh mégegyszer beszélj a fejével és h nem változtat, csak nyugodtan add ki az útját lelkiismeretfurdalás nélkül.
2016. dec. 1. 15:27
9/11 anonim válasza:
Egyetértek 4-el. Úgy tűnik a fiúd nem igazán akar a kapcsolatban részt venni. Úgyh mégegyszer beszélj a fejével és ha nem változtat, csak nyugodtan add ki az útját lelkiismeretfurdalás nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!