Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerelmes vagyok valakibe, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok valakibe, de van barátnője. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy ezesetben én vagyok az, aki hülye és le is mondanék a fiúról, de a barátnője egyáltalán nem szereti őt. Ezzel szerintem ő is tisztában van, mégsem szakít vele. Szerintetek megéri várni rá, vagy hagynom kéne?
2016. dec. 13. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a fiúval, hogy miért van még együtt a csajjal aki nem szereti őt. Ha esetleg nincs tisztában a fiú ezzel a ténnyel akkor mondd el neki hogy úgy van, és ha szomorú lesz akkor nyugtasd le, dőlj a vállára, de legyetek kettesben, nem úgy gondoltam hogy ott a piacon :D
2016. dec. 13. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ő igazán szereti barátnőjét, úgysem neked, hanem neki hisz.

Ha el tudod venni barátnője mellől, gondolj arra, mellőled is sikerülni fog másnak. Pláne, ha úgy veszed el, hogy ő nem is téged, hanem a mostanit szereti.

2016. dec. 13. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy a barátnője vele sem aranyos, meg semmi. Tehát ő is érzi, hogy nem szereti. Nem "elvenni" akarom tőle, csak megvárni amég szakítanak:DD
2016. dec. 13. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Amúgy ebből a szövegből bocs de nekem az jött le hogy csak elválasztani akarod őket.
2016. dec. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!