Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a szerelmemnek hogy megcsaltam? 16/L
Nem vagyok rossz ember és nem szoktam ilyet csinálni, viszont a barátnőim közül akik kapcsolatban vannak mindenki megcsalja a pasiját mert azt vallják, hogy az életet élvezni kell nem pedig lekötni magukat egy valaki mellett és engem is győzködtek, hogy engedjem magam más férfiaknak is ha például egy buliban próbálkoznak nálam és kicsit még el is bizonytalanodtam, hogy lehet hogy tényleg nem kellene még lekötnöm magam :/
1 hete kicsit összevesztünk a párommal ami után nagyon ideges és mérges voltam és egy buliban nagyon sokat ittunk a barátnőimmel és volt egy fiú is akiről tudták, hogy tetszem neki és addig győzködtek amig végül lefeküdtem vele...:(
Nem akartam megcsalni a páromat de nagyon feszült voltam miatta és sokat is ittam, meg ugye a barátnőim sem hagytak békén szóval gyakorlatilag nem önszántamból csaltam meg de azért van egy kis lelkifurdalásom :(
Elmondjam neki vagy próbáljam elfelejteni és úgy tenni mintha nem is történt volna meg?
Így kezdődik el egy karrier..
Dehogynem önszántadból csináltad ,a te döntésed ,a te tested.
Vagy talán pisztolyt tartottak a fejedhez?
Ha a barátnőid hivatásos prostik lesznek ,mert szerintük csak úgy lesznek menők ,te is az leszel?
Ezt csak te tudod eldönteni mi az ami neked jó, ha te is riban@ akarsz lenni ,akkor jó úton jársz ,ha meg nem ,akkor változtass a hozzá állásodon és ne fogadj meg minden idióta tanácsot ezektől az igen "értelmes" barátnőktől.
Hat év után már szerintem amúgy sincsenek együtt... :D
De kíváncsi vagyok, hogy mi lett a történet vége, illetve, hogy milyen jellemfejlődésen ment át a hölgy (ha egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!