Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a szerelmemnek hogy megcsaltam? 16/L
Nem vagyok rossz ember és nem szoktam ilyet csinálni, viszont a barátnőim közül akik kapcsolatban vannak mindenki megcsalja a pasiját mert azt vallják, hogy az életet élvezni kell nem pedig lekötni magukat egy valaki mellett és engem is győzködtek, hogy engedjem magam más férfiaknak is ha például egy buliban próbálkoznak nálam és kicsit még el is bizonytalanodtam, hogy lehet hogy tényleg nem kellene még lekötnöm magam :/
1 hete kicsit összevesztünk a párommal ami után nagyon ideges és mérges voltam és egy buliban nagyon sokat ittunk a barátnőimmel és volt egy fiú is akiről tudták, hogy tetszem neki és addig győzködtek amig végül lefeküdtem vele...:(
Nem akartam megcsalni a páromat de nagyon feszült voltam miatta és sokat is ittam, meg ugye a barátnőim sem hagytak békén szóval gyakorlatilag nem önszántamból csaltam meg de azért van egy kis lelkifurdalásom :(
Elmondjam neki vagy próbáljam elfelejteni és úgy tenni mintha nem is történt volna meg?
Ne mondd el!
Ha ilyen barátnőid vannak, megteszik ők...
Mondd el neki!Hidd el jobb lesz neki nélküled!
Ellenkező esetben biztos,hogy Te is elvárnád,hogy elmondja.
A barátnőidet pedig nem is akarom minősíteni.Az ilyen lányokból lesznek a kiégett családtalan nők.
Egy évvel voltam idősebb nálad amikor a párommal összeköltöztünk.Szerintem az az élet és nem ez...
23/l
Kikéred mások véleményét, ők jogosan ítélkeznek feletted, de meg leszólod őket?Az a minimum, hogy elmondod a srácnak!Hogy tudsz a tükörbe nézni?Nem repedt még szét?A tetteinkért vállalni kell a felelősséget.Edd meg amit főztél!Buta liba vagy.Nincs ilyen, hogy beleerőltetnek ilyenbe.És ha azt mondják, hogy ugorj a vonat elé, akkor elé ugrasz?Te vagy a hibás, de róluk is meg van a véleményem.16 évesen itt tartasz, gratulálok.Pont a hozzád hasonlók miatt nézik le a korosztályodat és keseregnek mások ez miatt!16 évesen csalod a párodat, hullarészegre iszod magad.Büszke lehetsz magadra.Az eszeddel kellene villognod , és a tanulmányaiddal, de persze nem tudsz.
Ha egyszer megtetted, sanszos, hogy többször is megfogod.Ha nem vele, majd mással, ha nem őt, majd mást.
Végezetül: remélem a jó útra térsz és nem az ostobákat követed majd, mert így rövidesen egy kiégett, kiélt fejű lány leszel.Az erkölcsöd viszont már most 0!
Ha van lelked, nem tudsz elszámolni a lelkiismereteddel, ha nem mondod el neki!Legjobbakat!
#16 vagyok.
Én normálisan írtam és a gondolkodásommal semmi baj.A tiéddel van és pontosan te minősíted magad.Érdekes, hogy mindenki hülye csak te nem.Nem fordult meg a fejedben, hogy veled van a baj?Ha ennyire zavar, hogy megírják a véleményüket, akkor minek kérdezted?Talán azt vártad, hogy majd dicsérni fognak és tisztelegni fognak előtted?E?Ilyen viselkedéssel nem is kell, hogy ismerjelek.Leírtad magad mindenki előtt.Akárhogy pontozol le mindenkit és, akárhogy erősködsz, egyáltalán nincs igazad.Inkább tanulj ebből és hallgass ránk.Igen, lehet, hogy kicsit csípősebben írtam, de, ha te is normálisan írnál (bár nekem személy szerint nem írtál), akkor én is másképp írnék, de a lényeg ugyanez.Sok sikert!Remélem jó útra térsz!
19 éves lányként még csak nem is csókolóztam (pedig azért nem vagyok olyan csúnya, na). Te 16 évesként lefekszel valakivel, aki nem a barátod. Ne szépítsd és ne keress kifogásokat: iszonyatosan nagy hiba volt! Mondd el a párodnak rögtön, őszintén, és ne mentegesd magad. Legyen benned annyi tartás, hogyha ilyet teszel, vállalod a felelősséget és a következményeket.
Tudod... A válaszolók kemények voltak veled, de valamilyen szinten igazuk volt. Te pedig tudod ezt, de sérti a büszkeséged, azért írtál nekik ilyen fölényeskedve. Tanulj alázatot. Szükséged lesz rá. És tanulj meg megbánást tanusítani és őszintén bocsánatot kérni. Próbálj meg a helyes úton járni.
Na én válaszolok, hátha engem nem pontozol le, így is tök béna a százalékom :)
Azt nem írtad min vesztetek össze, mennyire pedig ez döntő dolog tud lenni, a kettőtök jövőjére nézve és arra is, hogy most valóban megcsaltad olyan értelemben, hogy a hűtlenség teljes szótárát kimerítetted vagy egy régi frusztráció érlelődött össze, és annak a ténye, hogy a barátnőid e mellé még biztattak is.
Hazudozni nem érdemes, én is pórul jártam vele persze másféle hazugság volt és a lánnyal fizikai kontaktom nem volt.
Lányok, fiúk, nők, férfiak-hűtlenek vagyunk valahol mind.
Munkában, tanulásban, testi életünkben.
Tagadhatatlan, hogy a szexuális vágyaink ilyesfajta kielégítése állati szintünkre süllyeszt minket, rangtól, vagyontól, elemi szinttől függetlenül.
Mindenkinek vannak hibái, de a döntés valóban a tiéd.
Én se örülnék neki ha lenne egy barátnőm aki hazajön és azt mondja, történt valami, valaki más élvezett a fenekére.
De ha szeretném megpróbálnám megérteni a helyzetét, a saját hibáim súlyát, talán túlzottan lekötöttem-e, túlzottan megbántottam-e.
Megbeszélni vele tudod, ez még nem a világvége szerintem.
Fontos tudni, nekem is fontos lenne.
A baráti körödet meg lehet, hogy meg kéne változtatnod a barátod miatt, mert ez így nézve szerintem döntő volt kettőtök esetében, a barátnők itt nagy befolyással voltak a végeredményre.
Az én nagymamám 22 évesen még szűz volt, nagypapám egyetlen nője az életben és fordítva, anyunak szintén csak apum volt.
Az nem baj ha van barátod, de nagyon fiatal vagy még ilyesfajta kalandokhoz gyermekem.
Összeszedhettél volna bármit, tudod mibe kerülnek a gyógyszerek? Tönkreteheted ilyenekkel az életedet.
Én nem hívlak ribinek vagy bárminek, szabad ember vagy, 100 pasival is lefeküdhetsz, ez szíved joga.
Én csak elővigyázatra intelek.
Döntened kell.
A párod, akinek mond el szerintem és megpróbáljátok helyrehozni.
Vagy szakítotok és akkor élhetsz úgy ahogy a barátnőid.
Sajnálom amúgy, hogy így történt veled, az alkohol veszélyes dolgokat művel az emberrel.
Sziaa..szerintem mindenki kovet el hibakat..Nade eleg is a szent bedzedbol..
Szerintem ne hallgass masra..ahogy jonak latod..:)
Birom az elottem felszolalokat..mintha ok nem csinalnanak hulyesegeket..Jesszus:) Persze ezt nem mindenkire ertettem csak akik obcen kifejezeseket hasznaltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!