Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az menyire gaz h ket baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menyire gaz h ket baratom van? Es csak az egyik tud a masikrol! 16/l

Figyelt kérdés
szoval igen ,megismerkedtem egy sracal amikor mar megvolt a baratom! ot is szeretem de oszejottem ezel a masikal azal a feltetelell h a masik baratom is marad es o tartja a szajat h mi egyut vagyunk! szoval o egy ilyen titok kapcsii😬 szerintetek ez menyire gaz ez?
2016. nov. 11. 23:13
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
Szerintem ha a másik fiú is beleegyezne akkor lehetne, de így, hogy nem tud róla csak az egyik így elég gáz. Inkább akkor mondd el neki és várd meg mit szól ha azután is megbírtok lenni így hárman akkor nincs vele gond más is csinál ilyet csak nem gyakori ettől még nem leszek ku.va, de ez csak egy vélemény.
2017. júl. 4. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!