Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az menyire gaz h ket baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menyire gaz h ket baratom van? Es csak az egyik tud a masikrol! 16/l

Figyelt kérdés
szoval igen ,megismerkedtem egy sracal amikor mar megvolt a baratom! ot is szeretem de oszejottem ezel a masikal azal a feltetelell h a masik baratom is marad es o tartja a szajat h mi egyut vagyunk! szoval o egy ilyen titok kapcsii😬 szerintetek ez menyire gaz ez?
2016. nov. 11. 23:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod, hogy gusztustalan amit művelsz?Nincs lelkiismereted, hogy ezt műveled a barátoddal?Szerinted milyen érzés lesz neki, ha esetleg megtudja?

Gondolom akkor téged sem zavarna, ha neki is lenne még egy barátnője és te csak második lennél.

2016. nov. 12. 00:06
 12/41 anonim ***** válasza:
90%
éljenek az elcseszett mai tinik xd
2016. nov. 12. 00:27
 13/41 A kérdező kommentje:
hat eljenek en am nem vagyok az 👸 nm jarok minden hetvegen bulizni es nem drogozok meg semmi! annyi a bunom h ket sracer hullik a szivem !
2016. nov. 12. 00:31
 14/41 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kisasszony. Megpróbálom a lehető legkulturáltabban megfogalmazni a helyzetet.

Mellesleg a 3. válaszoló válaszának azért csak a második részét tartod igaznak, mert az elejét gondolom nem érted, fura szavak vannak benne... Azt jelenti ku****va vagy.

Lehet ezzel együtt élni, vagytok még sokan, csak nem kell felháborodni ha valaki megmondja. Az hogy két pasid van egyszerre, ráadásul először azt írod, hogy csak az egyik tud a másikról, majd utána, hogy a másik (gondolom egyiket akartál írni) azt mondja vagy csak ő vagy ő lelép, szóval valamit nyilván érzékel.

A második barátod, meg annyira szeret, hogy pont elég belőled annyi, amit megkap, magyarul hogy megd/ghat. Pont arra is vagy jó egyébként, szóval nagyon nem tudom hibáztatni.

Röviden a válasz nagyon gáz, undorító. Már ha egy normális értékes embert / vagy kapcsolatot értékelünk. Ha a társadalom jelenlegi színvonalához hasonlítjuk, akkor bizony alulról vered a jóátlagot, szóval nem kell kétségbeesni ... Úgyis hiába mondják itt hogy gáz, még neked áll feljebb. Legyen még egy harmadik pasi is úgy az igazi, vagy esetleg ketten egyszerre?

Titok kapcsiii ... a lényeg, csináld így ha neked ez így jó, a tükör se pattan szét ha belenézel reggel, és nem okádsz magadtól, senkinek semmi kifogása, hajrá ... csak ha leku///váznak akkor inkább ne állj bele a vitába, mert alul maradsz :)

2016. nov. 12. 00:35
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányok azok, akik otthon sok törődést kaptak, ha jól gondolom egyke vagy. A szüleid megadtak neked minden törődést, sok időt szántak rád gondolom, sok mindent meg is kaphattál valszeg, amit egy átlag emberke nem biztos.(ezzel semmi gondom nincs is nekem nem irigyellek:D) És most a való életben kint a nagy világban is úgy viselkedsz, ami az otthoni példa volt, mert minden gyerek tudattalanul is az otthoni példát viszi tovább. Tehát úgy viselkedsz, hogy mindent megkaphatsz, mindenkit megkaphatsz, mindenkit az ujjaid köré csavarhatsz. Ezért nem érzed magadban, hogy reszelnéd a gerinced emiatt, mikor mások ezt a gerinc szabályos kettétörésének vélik, képletesen szólva természetesen.

Ha csak annyi a kérdésed, hogy mennyire gáz, akkor azt tudnám mondani, hogy ez relatív dolog, de a többség szerint ultragáz, szerintem is. Az hogy te hogyan bírsz elszámolni a lelkiismereteddel ezek után az a te problémád. Nyilván te nem tekinted ezt egy rossz dolognak, így ez csak később lenne problémás. Majd csak akkor fogsz rájönni ennek a súlyára, amikor ellened játszanak össze az emberkék, amikor téged használnak ki. Igazából sokan megvetik az ilyen lányokat mint te, én viszont sajnállak, mert nem tudod hogyan kéne élni, rosszul neveltek a szüleid, és így egy amolyan könnyen befűzhető p*nci vagy/leszel minden fiú számára. Komoly kapcsolatot senki se akar olyan lánnyal, aki azt szokta meg, hogy mindent megkap, és ezt megköveteli minden területén az életnek.:)

A srácok által csak pótolni akarod azt amit otthon megkaptál régen, és most lehet nem olyan formában kapod már, ezért dobod oda a p*ncit minden jöttmentnek, mert cserébe azért megdolgoznak a srácok, és kapsz te is rendesen abból ami neked hiányzik.:/ Hogyha ez még nem történt meg sokszor?:D Akkor most kezd beindulni a dolog.

2016. nov. 12. 00:53
 16/41 anonim ***** válasza:
67%
Ingyenes a belépés? Beszállnék harmadiknak...
2016. nov. 12. 00:55
 17/41 anonim ***** válasza:
10%
velem is így van, ha gondolod írj nyugodtan
2016. nov. 12. 01:13
 18/41 A kérdező kommentje:
hat ha visza irnal...
2016. nov. 12. 01:32
 19/41 Stark2000 ***** válasza:
100%

#14 , #15 nagyon adom!! :D Az a helyzet, hogy marhára igazuk van a srácoknak. Mivel te nem tudod észrevenni a túlzottan gyerekes agyacskád miatt, hogy mit is csinálsz, gondolom így a való életben is neked állna feljebb, ha lek**vázna valaki. Ezzel addig semmi probléma nincsen, ameddig be nem érik a fejed (már, ha eljön ez az időszak), és rá nem jössz, hogy amúgy milyen is vagy. Ha szeretet akarsz, hosszú kapcsolatot és egy baromi rendes srácot, aki valóban szeret, és nem csak szex partnernek használ téged, mint a fent említett 2 srác.. marha jó úton haladsz a fele, hogy ezeket a srácokat elkerüld. A jelenlegi helyzetet nézve nem is érdemelnéd meg őket. Ha mind a kettőjükkel lefekszel, nos igen undorító alak lehetsz - merem remélni, hogy messze laksz tőlem. Nem vagyok sokkal idősebb tőled, de bátran kijelenhetem, hogy undorom pont emiatt ettől a korosztálytól.

Az általad "kapcsolatnak" csúfolt szex viszony a srácokkal sose lesz olyan mint egyes szerelmes párok kapcsolata. De ha neked megfelel ez, akkor akár az utca sarkára is kiállhatsz. A két srác pedig remélem a divatb**i fajtából van, akkor nincsen kit sajnálni a sztoriból.

2016. nov. 12. 01:49
 20/41 anonim ***** válasza:
28%
ha a néger pasik bejönnek dumálhatunk ;)
2016. nov. 12. 01:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!