Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az menyire gaz h ket baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menyire gaz h ket baratom van? Es csak az egyik tud a masikrol! 16/l

Figyelt kérdés
szoval igen ,megismerkedtem egy sracal amikor mar megvolt a baratom! ot is szeretem de oszejottem ezel a masikal azal a feltetelell h a masik baratom is marad es o tartja a szajat h mi egyut vagyunk! szoval o egy ilyen titok kapcsii😬 szerintetek ez menyire gaz ez?
2016. nov. 11. 23:13
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
a te anyad mg pont olyan nyomorult mint te vagy ha nem meg jobban.na koccolja innen
2016. nov. 13. 01:44
 32/41 anonim ***** válasza:

Aztaaa :D dobd be az önéletrajzod a tűzoltókhoz, annyira tudsz oltani :O ja, vagyis előbb próbálkozz meg az iskolával, de keményen megmondod, ez igen :D

hagyd is a sulit, nincs neked annyi eszed ... nyomtasd ki ezt a kérdést, és állj egy jó forgalmas sarokra, osztogassad járókelőknek, dobáld be kocsikba ... egy darabig szépen kereshetsz vele :) próbálkozhatsz állatokkal is, ló, szamár, hogy a szexpartner ne érezze magát túlságosan intelligensnek hozzád képest .. :)

aztán egy szép napon elvisz valami kór, és anyád problémája is megoldódik :D

2016. nov. 13. 01:57
 33/41 A kérdező kommentje:
phuu ne szemtelenkedjel kisfiam. te megjoban tudsz! oszt menyit gondolkodtal rajta? engem nem erdekelsz, szal mer irogatsz meg mindig?
2016. nov. 13. 02:00
 34/41 anonim ***** válasza:

nem vagyok én a kisfiad :D majd lesz nemsokára, de az isten kegyelmezzen neki hogy halva szülessen :D

igazából szórakoztat, hogy mennyire szánalomra méltó vagy, bár már kezdem elszégyellni magam, mert úgy tartom, bármilyen fogyatékkal élő emberből gúnyt űzni nagyon csúnya dolog

ha nem érdekel, akkor takarodjál aludni ... na meg tanuljál meg írni, mert nyilván ez a ti társaságotokban nem számít, de azért elég kellemetlen hogy 10 szóból 9et nem tudsz hibátlanul leírni :D

szájba kéne verni téged úgy, hogy négykézláb mész haza, mert hát a szép szóból nem érted, a csúnyából meg miért is értenéd :) majd megkapod a magadét a sorstól ne félj :) és akkor emlékezzél a sok gonosz válaszolóra

2016. nov. 13. 02:07
 35/41 A kérdező kommentje:
milyen tarssagunkban mi!? na mondjad!!
2016. nov. 13. 02:10
 36/41 anonim ***** válasza:
abban az alpári- tetves- mocskos környezetben, ahol felnőttél, és ilyen lettél .... ha normális lenne a környezet, már régen tudnád, hogy rossz úton jársz ... akárcsak ha egy normális barátod vagy barátnőd lenne, aki felhíná rá a figyelmed ... nembeszélve arról hogy mivel a szóból nem érted, pofánvertek volna :D
2016. nov. 13. 02:15
 37/41 A kérdező kommentje:
najovan babam mostmar telleg lehet koccolni...meny azt lod be a pizsit!!
2016. nov. 13. 02:20
 38/41 anonim ***** válasza:
durva érveid vannak, elgondolkodtattál ... :D megyek is, lövöm a pizsit :D te meg lődd a f***szt, ahogy szoktad, 4 belédfér minimum .. kettő a szádba :D szevasz :D
2016. nov. 13. 02:23
 39/41 A kérdező kommentje:
hat mit erveljek egy ilyennel? nekem nincs idom rad aranyom .neked meg egy baratod sem volt biztos ez faj neked 😁
2016. nov. 13. 16:09
 40/41 anonim válasza:
100%
Egyszeruen undorito vagy.😄
2016. nov. 14. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!