Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az menyire gaz h ket baratom van? Es csak az egyik tud a masikrol! 16/l
Kedves kérdező!Nem értem felháborodásod, le hülyézed az embereket mert elmondták a véleményüket amit TE kérdeztél meg. Még természetes hogy le r**ancoznak hiszen az olyan lányok állnak össze több fiúval.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, eléggé gáz. Választanod kell, egyet értek #25-el, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szereted volna nem jött volna a képbe. Régen tetszett egy fiú, rohadtul oda voltam érte, de amikor jött a mostani barátom, már nem is számított se ő sem más fiú. Szóval vagy a második, vagy egyik sem.
A 14-es válaszoló vagyok, és kikérem magamnak, hogy én ler//bancoztalak volna. K##rvának neveztelek.
De most már sokkal jobban ismerünk . Irritáló, és arrogáns is vagy, akiről ennyi megnyilvánulásból pontosan lejön, hogy sötét vagy mint az éjszaka, és sík hülye az élethez, meg úgy általában mindenhez... Az nem pálya ám, ha a kérdezel valamit, de a válasz előre kész a fejedben, és aki ettől eltér, arra megharagszol ... Ha van még benned némi értelmi szikra, amit erősen kétlek, inkább gondolkozz el azon, vajon miért jött ennyi negatív válasz, és hogy jól van-e ez így, tényleg ilyen szeretnél lenni, mint amilyennek itt leírtak? ... vagy mindenki más hülye lenne?
Ja és utóirat, jelentsél nagyon félek tőled :) egy f***cibáló f***szopó utolsó r/banc vagy :) puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!