Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az menyire gaz h ket baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menyire gaz h ket baratom van? Es csak az egyik tud a masikrol! 16/l

Figyelt kérdés
szoval igen ,megismerkedtem egy sracal amikor mar megvolt a baratom! ot is szeretem de oszejottem ezel a masikal azal a feltetelell h a masik baratom is marad es o tartja a szajat h mi egyut vagyunk! szoval o egy ilyen titok kapcsii😬 szerintetek ez menyire gaz ez?
2016. nov. 11. 23:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
92%
Csatlakoznék a néger után ötödiknek. Most az a +/- 3 pali az már mindegy.
2016. nov. 12. 02:53
 22/41 anonim ***** válasza:
83%
Jöhet lány is? :D
2016. nov. 12. 08:32
 23/41 anonim ***** válasza:
95%
Ássad el magam jó mélyre!!
2016. nov. 12. 14:28
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
magad*
2016. nov. 12. 14:48
 25/41 anonim ***** válasza:
végülis kezdő r* b*ncnak lenni nem gáz. lol. Igen még akkor is ha nem feküdtél le velük. Ha az ember igazán szeret valakit akkor csak egy valakit szeret. Jó hülye a két pasi is, hogy olyant választott aki "ennyire" értékeli őt... Viszont azt mondják ha szeretsz valakit és képbe jön egy másik akkor a másodikat válaszd, mert ha az elsőt igazán szeretted volna akkor nem jött volna képbe más. Hagyd ott azt aki nem tud róla, ne okozz neki még nagyobb fájdalmat. MERT igenis a fiúknak is vannak ÉRZÉSEIK!!!!
2016. nov. 12. 21:29
 26/41 A kérdező kommentje:
hat utolso nem tudom kitol hallotad h nincsenek! en pont arra torekszem h ne bantsak meg senkit es egy szivet ne torjek osze! ja es koszonom a kerdesemre ugygondolom kaptam valaszt szoval lelehet allni a ribamcozasal!! a kovetkezo aki ezt leirja azt jelenteni fogom! igy mondjatok meg a frankot! Hulyek 😡
2016. nov. 12. 22:45
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!Nem értem felháborodásod, le hülyézed az embereket mert elmondták a véleményüket amit TE kérdeztél meg. Még természetes hogy le r**ancoznak hiszen az olyan lányok állnak össze több fiúval.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, eléggé gáz. Választanod kell, egyet értek #25-el, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szereted volna nem jött volna a képbe. Régen tetszett egy fiú, rohadtul oda voltam érte, de amikor jött a mostani barátom, már nem is számított se ő sem más fiú. Szóval vagy a második, vagy egyik sem.

2016. nov. 13. 00:11
 28/41 anonim ***** válasza:

A 14-es válaszoló vagyok, és kikérem magamnak, hogy én ler//bancoztalak volna. K##rvának neveztelek.

De most már sokkal jobban ismerünk . Irritáló, és arrogáns is vagy, akiről ennyi megnyilvánulásból pontosan lejön, hogy sötét vagy mint az éjszaka, és sík hülye az élethez, meg úgy általában mindenhez... Az nem pálya ám, ha a kérdezel valamit, de a válasz előre kész a fejedben, és aki ettől eltér, arra megharagszol ... Ha van még benned némi értelmi szikra, amit erősen kétlek, inkább gondolkozz el azon, vajon miért jött ennyi negatív válasz, és hogy jól van-e ez így, tényleg ilyen szeretnél lenni, mint amilyennek itt leírtak? ... vagy mindenki más hülye lenne?

Ja és utóirat, jelentsél nagyon félek tőled :) egy f***cibáló f***szopó utolsó r/banc vagy :) puszi

2016. nov. 13. 00:27
 29/41 A kérdező kommentje:
mondom h ne irjatok tobbet mar nem vagyok ratok kivancsi 💁 es ui az utsonak :az anyad az ez faj neked!
2016. nov. 13. 00:49
 30/41 anonim ***** válasza:
emeled a tétet kislány? :D mondtam, hogy ne álljál le vitázni olyanokkal, akik pusztán rávilágítanak a hibáidra ... illetve őszintén válaszolnak arra a kérdésre, hogy normális dolog-e, hogy 16 évesen ilyen életmódot folytatsz ... már anyázol is? :D köszönjük, pontosan passzol abba a színvonalas képbe, amit a kérdés kikerülése óta alkottál magadról ... a te anyádat én nem is venném a számra, van szegénynek éppen elég baja, hogy megküzdjön a lelkiismeretével, hogy egy ilyen nyomorultat ellett a világra :D
2016. nov. 13. 00:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!