Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? Ebben az esetben mit tegyek/tegyünk? Első sorban 14-15 évesek válasza érdekel!
Na,szóval. A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt,nagyon boldogok vagyunk. Mind a ketten úgy érezzük (es ezt el is mondtuk egymasnak) ,hogy egy nagyon szoros összetartás alakult ki köztünk ez alatt a 2 hónap alatt. Persze ez egy kívülálló számára nagyon hülyén hangozhat,de ha csak 1 napot is eltöltene velünk,rájönne miről is beszélünk.
De van egy kisebb problémánk.
Mind a ketten 14 évesek vagyunk.( Ő 9.-es ,én 8.-os ,ezt csak azért írtam le ,hogy lássátok nem egy osztályba járunk.) Viszont mivel suliba már nem találkozunk,így sokszor járunk át egymásoz. Ilyenkor ugye sokat csókolózunk,meg hat általában zenét hallgatunk,vagy filmet nézünk közben az ágyban csókolózva. A két utolsó alkalommal nálam volt a fiú, és mind két alkalommal annyira ..hát.. nem is tudom ,hogy fogalmazzak,de..."hevesen" csókolóztunk,hogy majdnem több is lett belőle.
Ez már nálam is előfordult x2 és nála is x2.
De még mindig csak 14 évesek vagyunk. Úgyhogy szerintem még nem nagyon van itt az ideje. Szóval mit kellene tennünk,hogy mikor együtt vagyunk ne folyton erre gondoljunk és ne ezt akarjuk?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Egy párkapcsolatban ez normális, főleg ha már régebb óta ismeritek egymást.
És igazad van, ez még korai lenne
Semmit.Nem gond ha folyton erre gondoltok egymás közelségében.Az lenne gond ha nem.Csak azt tudjátok hogy (legalábbis szerintem) még ennek nincs itt az ideje.
Egyébként nem muszáj nála vagy nálatok mennetek hanem menjetek el városba,moziba ilyenek.Ott is simán el vagytok és tuti nem fog csókon túl menni a dolog egy nyilvános helyen.
Szóval olyanok válaszát várod akik pont olyan tanácstalanok mint te! És "telivannak élettapasztalattal"!
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!