Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen 16 éves barát?
Hát én nem tudnám elképzelni hogy 13 èves barátnőm legyen.... Még a 14-et se nagyon. 15 öt már igen. Szerintem a 2,5 év sok. Egy 13 éves lány még "kis lány ,, már bocsi de szerintem ez így van. Egy 16 éves meg már nem anyira kisfiú...
16/F
Amibe beletudnék kötni talán:
Egy 16 éves srácnak már bőven vannak szexuális vágyai.
Egy 13 éves lánynak nem feltétlen kellene még szexuális életet élnie. - persze, emberre válogatja, csak általánosan mondom. Ha máshogy gondolod, akkor hajrá. De nem tartom alaptalannak ezt.
Szerintem nem sok, nekem volt egy 16 éves barátom több mint 7 hónapig...a vicces az hogy a végén kiderült hogy gyerekesebb meg hülyébb mint én xD
13/L
Utolso, akkor tenyleg nagyon hulye lehet.
3 eve alapvetoen nem sok, talan ilyen korban.. De ha tenyleg érettebb vagy, akkor miert ne.
Én leírom ide is egy régebbi történetemet:
Én 24 voltam akkoriban és ránézésre teljesen őszinte leszek, 20-nál többnek senki nem nézett, akivel megismerkedtem lány, az 16 volt és senki se gondolta volna róla, hogy kiskorú.
Mi akkor úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk a korkülönbséggel, összejöttünk és eltöltöttünk majdnem 1 évet egymás mellett. Még fiatal volt, kalandozni akart, továbbállt, köztünk ez így ért véget.
A lényeg amit mondani szerettem volna, embere válogatja a helyzetet, valakiknél később még több év is belefér. Ránk tényleg soha senki nem nézett furán, hogy úristen ezek egy pár lennének tényleg, ez de beteg... Alapjáraton pedig tényleg nagyon jól kijöttünk, teljesen beilleszkedett a baráti társaságom tagjai közé.
Szóval a válasz: Persze, ennyi is beleférhet, ez nagyon emberfüggő
Dehogy sok, így pont tökéletesek vagytok. :)
Előre is sok boldogságot nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!