Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen 16 éves barát korai lenne?
Most miért kell még biztatni is?! Első válaszoló, azért kíváncsi lennék hogy ha a te 12 éves lányodról lenne szó, simán engednéd hogy barátja legyen, aki ráadásul 16 éves.
Kérdező! Nagyon ráérsz még pasizni hidd el! Ez még korai igen!
Korai hát!
16 évesen azért szerintem mást is képzel valaki a kapcsolatba mint egy 12 éves.
Már ha értitek mire gondolok..
2es
Az merőben más dolog, egy szülő ösztönösen, olykor irracionális módon félti a gyermekét, még akkor is ha esetleg alaptalan a félelme. Én mint külső szemlélő, nem látok semmi rosszat a kapcsolatban.
Ez most komoly? A te korodban még babázni és játszani kéne kisanyám. Az első válaszolónak külön gratulálok, ment is a piros pacsi. Megérdemelnéd, hogy a lányodat felcsinálják ennyi idősen. Utána legyél ennyire liberális.
Egy 12 évesnek bármennyi éves barát szégyenletes. Még akkor sem biztos, hogy engednék barátot, ha a kislány lenne 16 éves. Hova tud még fajulni ez az ország ?
Nagyon remélem, hogy normális szüleid vannak, akik nem engedik. Nem olyan, mint az első.
#8 és #9 Neked pedig gratulálok hogy "like-dislike" gombnak nézed az értékeléseket...azt hiszed valami youtube videó alatt vagy?
De ha már így háborogsz a válaszom miatt, elárulom nekem volt 12 éves barátnőm 20 évesen, remélem zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!