Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen 16 éves barát korai lenne?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 14:01
21/27 Fruzs33 válasza:
Szerintem nem korai;igaz,nálam fordítva van,én vagyok a 16 éves lány,ő pedig a 12 éves fiú.
22/27 anonim válasza:
Jézus mária játszatok a homokozóba; lesz időtök mindenre késöbb; miert akartok felnőni élvezzétek a gyerekkort!!!!!!!
23/27 anonim válasza:
Kedves kérdező ! Én is 12 éves vagyok!
Az iskolánkban nkm is vn egy ,szerelmem' aki 16 éves .
Az egész ,szerelem' abból áll hogy ő az iskola udvaran megkérdezi szi a édes mcs ,hogy vagy szerelmem stb a legtöbb ami történt közöttünk az az volt hogy megölelte ...én 1.57 o 1.80 😂na m1 tudom hogy csak hujul velem ezt csinálják a nagy fiúk és semmi komoly nincs kösztunk ...de az egész nagyon élvezetes ...hogy egy komoly kapcsolatba kezdjek egy 16 éves fiúval 12 évesen nagy bátorság kell
1 mind ahogy az előttem állok szépen csuful a tudomasodra adtak veszélyes nki nm csak szajrapuszi kell ezt tudom az egyik ismerősöktől akinek a 15 évesen azt
24/27 anonim válasza:
15 éves barátja azt mondta hogy egy szép nap még foglal ****** teljes komolysággal ....és 2de ha nagyon szereted és megbízól benne próbáld még ha nm megy szakítász aki nm ért valamit akkor újra írom az előbbi szöveget az a fránya javító program a jót is rosszra javitja
26/27 Laci a Kapitány válasza:
# 10 Te egy idióta vagy és saját bevallásod szerint pedofil is! Remélem sokat fogsz ülni ha kitudódik és rád bizonyítják. Ha pedig hazudtál akkor beteg vagy hogy ilyesmivel dicsekszel. Az pedig, hogy írásoddal egy 12 évest ilyen útra terelgetsz egyszerűen gyomorforgató.
27/27 Laci a Kapitány válasza:
#23 Sajnos Te nem 12 éves vagy, hanem sokkal több, csak hazudsz! A helyesírásod viszont meg sem közelíti egy 12 éves tudását és ez szégyen! A véleményedet nem minősítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!