Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan "hűdenagydolog" ha 15 (! ) évesen még nem volt pasim?
Őszintén: engem rohadtul nem idegesít ez a dolog. Úgy látszik a környezetemet viszont igen.
Múltkor beszélgettem egy sráccal (S:srác É:én)
S: Ééés, van barátod?
É: Nincs.
S: És hány exed van?
É: Egy se.
S: ???
É: Még nem volt barátom.
S: És smároltál már?
É: Nem.
Ez így folytatódott még sokáig...és ez nem az első alkalom hogy ilyen beszélgetésen esek át.
Nem értem, miért hajt a tatár: ha 16 éves koromban még szűz leszek, akkor vénlányként halok meg vagy mi?
A tanulás és az éneklés/színészkedés minden időmet lefoglalja, nincs erőm még egy pasira is+ én még nem érzem magam késznek erre. Bocs, de félek egyelőre az egésztől.:S
Akkor mit mondjak hogy az akadékoskodók végre befogják a szájukat, és ne kelljen nekem (!) feszengenem ha feljön a "még nem volt barátom" téma?!
Nem tartozol nekik magyarázattal . Ez a te dolgod senkinek semmi köze hozzá . Ha nem akarsz kapcsolatot még mert nem vagy kész akkor ez van , te döntésed mikor állsz készen és mikor lesz időd rá. Nem vagy lemaradva semmiről.
18/F
Egyáltalán nem gond!
Tetszenek a hobbijaid, foglalkozz azokkal!:)
Szard le a hülye fejüket. :D
Te vagy normális, nem ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!