Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 17 évesen egy 14-15 éves lány tetszik?
Figyelt kérdés
Ez felnőtt korban a kutyát sem érdekli, de szerintem ebben a korban tuti nagy sugdosódás lenne ebből. :(
Persze tudom hogy 'ne foglalkozzak vele' de akkor sem szeretnék ebből ügyet.
Abszolút 'érett' a lány szóval senki ne gondoljon itt elborult dolgokra. :|
2015. júl. 14. 14:03
1/12 anonim válasza:
nem, sőt. Én is ilyen vagyok, szerintem ez normális.
2/12 anonim válasza:
miért lenne gáz? Ez tök normális.
3/12 anonim válasza:
"Ez felnőtt korban a kutyát sem érdekli..."
Vagyis ha egy 30 évesnek tetszik egy 14-15 éves lány az a kutyát sem érdekli? :D
4/12 anonim válasza:
Nem gáz. Én 21 évesen is ugyanúgy megnézek egy ilyen korú lányt......:D
5/12 anonim válasza:
Az nem is nagy korkülönbség, minden oké veled :D
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Remélem a környezetem sem akad majd fenn...
(amugy a masodik valaszolonak mondanam: arra gondoltam a felnottkoros mondatommal ha ott is 3 ev a kulonseg, de ha ertetted csak gyoker vagy akk semmi)
2015. júl. 14. 16:32
7/12 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak*
2015. júl. 14. 16:33
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem, én is így vagyok vele, és nincs ezen mit szégyellni. Amúgy is, most volt a tévében a szexualitás mindenki magánügye, és mindenki szabadon szerethet. 60/F
10/12 anonim válasza:
Már miért lenne gáz?ebben a korban sem jelent semmit rosszat 2 vagy 3 év korkülönbség.17 évesen nekem is 15 éves barátnőm volt.a legkevésbé sem elborult hogy ilyen korú lány tetszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!