Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Van egy lány aki megtetszett nekem az utóbbi pár hétben, de eddig nagyon rosszban voltunk, most viszont mind a ketten megváltoztunk. Ebből az lett, hogy egyfolytában rá gondolok. Ő észrevette, hogy tetszik nekem és facen megkérdezte, hogy mi a helyzet és, hogy őszintén válaszoljak. Elmondtam neki, hogy tetszik és azóta nem találkoztunk, de facen szépen lassan kiszedett belőlem mindent. Viszont üzenetben nem reagált semmit. 3 hét múlva jön haza a Balatonról és én akkor beszélni szeretnék vele erről, csak nem tudom, hogy hogyan. Olyan is az eszembe jutott, hogy vegyek neki valamit, vagy ilyesmi. Tudnátok ötleteket adni?
16/F
Szerinted Te is tetszel neki? Faggasd ki Te is az érzéseiről, az ajándékot meg szerintem felejtsd el. Ne egy plüssmaci vagy mittudomén miatt ugorjon a nyakadba, inkább az őszinteséged, érzéseid miatt... :)
16L
Szerintem is beszélj vele. Azzal nem veszíthetsz. Ha nem érdekelnéd, nem faggatott volna, lehet most ő is bizonytalan egy kicsit, de személyesen más lesz. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!