Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a páromat?
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal(19), már az elején tudtak róla a szüleim megkedvelték és engedték is hogy találkozzunk amikor szeretnék illetve, hogy jöjjön hozzánk vagy én menjek hozzájuk.
Aztán valamiért megváltozott a véleménye anyukámnak és a nővéremnek (külön él) is. Most már ott tartunk, hogy titokban találkozhatunk csak mert anya nem enged el vele. Nekem nem mondja el, mi a baja a barátommal csak a sógoromtól tudom, hogy azért nem kedvelik mert ebben az évben érettségizett és még nem talált munkát, ezért szerintük a barátom ingyenélő, nem akar dolgozni ezért nem hozzám való. Nem értik meg mikor azt mondom nekik hogy én szeretem és Ő is engem és együtt tervezzük a jövőnket. Anyukám ellenséges már velem is nem csak a barátommal, ezért úgy döntöttünk hogy ahogy csak lehet odaköltözök barátomhoz.
(ez csak kiegészítés de az is közrejátszik az elköltözésben hogy nőgyógyász felírt nekem fogamzásgátlót de elsősorban nem védekezés miatt, hanem hogy ne alakuljon ki újra a petefészek cisztám. Anya azt mondta hogy ő nem hajlandó ezt fizetni nekem oldjam meg ahogy akarom..)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!