Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányoknak az ilyen benyalt hajú, bunkó állatok jönnek be, akik azt hiszik, hogy menők de közbe rohadtul nem?
22:16 :)))) Ezt jó olvasni is!
Rock és metál foreva :$ be is teszek valami jó kis military metál muzsikát, meghoztad a kedvem hozzá! :))))))))) És zöld pacsit adtam!!!!
most éppen ez a divat :D egyébként kíváncsi lennék hogyha azt mondanám hogy "Jó akkor mi normális emberek most gyerünk és alakítsunk egy csoportot és ott dumáljunk" akkor ki jönne és ki nem :D? vagy csak simán ki jönne dumálni kicsit ha már úgyis olyan rossz mostanában mindenki (még nem volt rá példa :/)
F/17
A lányok elsősorban arra mennek, aki úgy tűnik, hogy domináns személyiség, mert régen pl az őskorban is a legerősebbhez/legokosabbhoz vonzódtak, és ez valamilyen szinten most is megvan, csak változott az erősség fogalma, vagyis inkább kibővült.(mert pl már a szépség/divatosság is erősség szerintem, a jó beszélőkészség, illetve hogy bizonyos szorult társadalmi helyzetekben mennyire tud érvényesülni az illető) Egyébként te ismered ezeket a "benyalt hajú, bunkó" embereket?:D Nekem is be van lőve a hajam, bár nem kenek rá semmit, és lehet 1-2 ember szemében bunkó lehetek, mert már volt olyan hogy random ember, de egy ilyen kis szaros 15-6 éves azt mutatta nekem hogy kapjam be:D Miközben én 21 vagyok. Igazából ott helyben kiröhögtem. Pont 2 elég jó bombázóval sétáltam, ez zavarhatta:D(és pont nem azért fogom magam direkt rossz kedvbe toloncolni, mert egy kissrácnak ennyi információból kimerült a bunkóság fogalma) Igazából nem volt ez velem se így, sokak úgy tekintenek rám, hogy húú milyen rohadt könnyű lehet nekem, de nagyon nem ismerik, hogy mi volt a hátterem. De azért emberek elvárják, hogy érezzem szarul magam, csak mert egy pár lánynak bejövök..
Én azt veszem észre, hogy mások a saját sikertelenségüket próbálják így átvetíteni, hogy hát "de nem is én vagyok a felelős azért, hogy nincs egy normális nőm, hát ezek a benyalthajú páva köcsögök, nemdebár":D A valóság meg az, hogy már annyira feladták, hogy könnyebb másra fogni és rinyálni, mint tenni valamit maga a probléma ellen.(amik nem azok a srácok, hanem hogy nincs normális nőd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!