Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai lányoknak az ilyen benyalt hajú, bunkó állatok jönnek be, akik azt hiszik, hogy menők de közbe rohadtul nem?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek valahova, ők vesznek körül és nem kicsit húzom fel magam miattuk, és nem értem miért nem lehet egy normális lánynak normális barátja... Tisztelet a kivételnek!!👌👌
2016. okt. 2. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hogy a kommentelők és a kérdező vajon szinglik-e? és vajon fiúk-e?
2016. okt. 2. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Én szingli vagyok és fiú, kedves előttem szóló. És? Ez mit változtat? Ha annyira páwa helyimenőcsávó akartam volna lenni, bármikor megtehettem volna, mégsem tettem...
2016. okt. 2. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
De sok nyamnyila van itt
2016. okt. 2. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Na és az miért van, hogy Te, kedves kérdő, aki azt állítja magáról, hogy normális, keményen általánosít? Ha ennyire elnyomva érzed magad, akkor veled van a baj. Egyébként ítélkezel is. Ha valakinek ez tetszik, hát egészségére! Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar. És mielőtt kombinálna bárki is, hogy Nekem az ilyen típusú kisfiúk jönnek be, akkor elkeserítem. A rockerek tetszenek.
2016. okt. 2. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
*kérdező
2016. okt. 2. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:
7%

22:16 :)))) Ezt jó olvasni is!

Rock és metál foreva :$ be is teszek valami jó kis military metál muzsikát, meghoztad a kedvem hozzá! :))))))))) És zöld pacsit adtam!!!!

2016. okt. 2. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
44%
mert el barmolt világban élünk a hol a genetikai hulladékok a menők a normális rendes srácok a gázok meg az uncsik meg a nyálasok meg a maradiak...... ocsmány világ ez
2016. okt. 2. 22:28
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

most éppen ez a divat :D egyébként kíváncsi lennék hogyha azt mondanám hogy "Jó akkor mi normális emberek most gyerünk és alakítsunk egy csoportot és ott dumáljunk" akkor ki jönne és ki nem :D? vagy csak simán ki jönne dumálni kicsit ha már úgyis olyan rossz mostanában mindenki (még nem volt rá példa :/)

F/17

2016. okt. 2. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:
44%

A lányok elsősorban arra mennek, aki úgy tűnik, hogy domináns személyiség, mert régen pl az őskorban is a legerősebbhez/legokosabbhoz vonzódtak, és ez valamilyen szinten most is megvan, csak változott az erősség fogalma, vagyis inkább kibővült.(mert pl már a szépség/divatosság is erősség szerintem, a jó beszélőkészség, illetve hogy bizonyos szorult társadalmi helyzetekben mennyire tud érvényesülni az illető) Egyébként te ismered ezeket a "benyalt hajú, bunkó" embereket?:D Nekem is be van lőve a hajam, bár nem kenek rá semmit, és lehet 1-2 ember szemében bunkó lehetek, mert már volt olyan hogy random ember, de egy ilyen kis szaros 15-6 éves azt mutatta nekem hogy kapjam be:D Miközben én 21 vagyok. Igazából ott helyben kiröhögtem. Pont 2 elég jó bombázóval sétáltam, ez zavarhatta:D(és pont nem azért fogom magam direkt rossz kedvbe toloncolni, mert egy kissrácnak ennyi információból kimerült a bunkóság fogalma) Igazából nem volt ez velem se így, sokak úgy tekintenek rám, hogy húú milyen rohadt könnyű lehet nekem, de nagyon nem ismerik, hogy mi volt a hátterem. De azért emberek elvárják, hogy érezzem szarul magam, csak mert egy pár lánynak bejövök..

Én azt veszem észre, hogy mások a saját sikertelenségüket próbálják így átvetíteni, hogy hát "de nem is én vagyok a felelős azért, hogy nincs egy normális nőm, hát ezek a benyalthajú páva köcsögök, nemdebár":D A valóság meg az, hogy már annyira feladták, hogy könnyebb másra fogni és rinyálni, mint tenni valamit maga a probléma ellen.(amik nem azok a srácok, hanem hogy nincs normális nőd.)

2016. okt. 3. 08:03
 20/20 anonim ***** válasza:
A többségnek inkább a "benyalt hajú" kedves srácok jönnek be.Azt vettem észre hogy viszonylag kevés a bunkó ember ha rendesen megismered.
2016. okt. 6. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!