Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan vakarjam le magamról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vakarjam le magamról?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki hirtelen jött szerintem ez a legjobb kifejezés. A lényeg annyi ,hogy egy club-ba elmentem , és ott volt ez a csaj aki egyébként pont a főnökömnek valami közeli hozzá tartozója (lényeges dolog). Aztán folyamatosan próbált rám mászni, és hát félig sikerült is neki mert segg részegre ittam magam...aztán egyszer csak oda ugrott aztán lesmárolt.

Na ebből nagyobb bajt lett mint gondoltam...először lekoptattam valami kitalált történettel aztán elsírta magát megsajnáltam mert hülye vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy hát legyen valami de tényleg csak azért mert láttam rajta , hogy szerelmes vagy én már nem tudom és sajnáltam volna úgy ott hagyni nem tudom voltatok e már így. Szóval folyamat találkoztam vele is mármint a csajjal, de nem randik voltak hanem csak elmentünk valahova egy baráti társasággal aztán ennyi ...és hát az lett a vége ismét egy megsajnálásból, hogy félre vittem "akciózni" és megtörtént a dolog egyszer.

A főnököm ezt megtudta (igazából annyira nem érdekelt) annyi ,hogy illedelmesen elküldött a p---ba. De alapból nem is terveztem többre a dolgot , és a főnökömmel beszéltük meg, hogy valahogy ő koptassa le rólam mert én képtelen vagyok rá. Megtörtént azt most nem mondanám el hogyan...de nem volt elég "akkor legyünk csak barátok" szöveg stb aztán csak beszélgetésből megint ott tartunk , hogy szexelni akar...hát nyilván mivel nincs senkim nekem is hiányzik a szex, de ő tényleg nem kell nekem viszont nem akarom össze törni sem, és nagyon ügyes-en mindig vissza tud táncolni ha elküldöm akkor is-.- komolyan nem látom a végét mit kell ilyenkor tenni?

#23f18l
2016. szept. 21. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell vele barátkozni meg lelkizni, mert mindig u.az lesz a vége és sosem fog leszállni rólad.
2016. szept. 21. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szedj fel egy barátnőt.
2016. szept. 21. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

De kapcsolat, ha akarja, amíg, meg ne legyèl puha p0cs,ne sírja vissza magát mindig.

Ha meg vannak érzéseid, akkor ott a csaj

2016. szept. 21. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazatok van teljesen

#2 es válaszoló ez egyáltalán nem is rossz ötlet!

2016. szept. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!