Hogyan vakarjam le magamról az egyik osztálytársamat?
A történet röviden:
Régen barátok voltunk,de akkor is inkább csak haverok.De azóta megváltozott,és egy röhögős FaceBook függő csitri lett,mindent kikotyog,minden vicces neki..stb
Már vagy egy éve idegesít,de ma már tele lett a hócipőm.Egyfolytában azt akarja,hogy elmenjek vele a mosdóba (minden szünetben -.-"),és csak röhög,meg mindenféle marhaságot kérdez.Mindig velem jön haza,velem jön suliba,és kezd nagyon idegesíteni.Például,ma azzal lett elegem,hogy vele álltunk a kapuban,és a srác,aki tetszik,ott jött el előttünk.Láttam,mintha köszönni akart volna nekem,de csak rám nézett,és folytatta az útját.Úgy érzem,hogy csak azért nem köszönt,mert az a kis hülye is ott volt.Szerintem nem bírja,tehát erre gondolok..Miatta vesztettem el a nagy lehetőségem,meg már idegesít!Hogy vakarjam le magamról?
Amikor röhög valamin, akkor vágj pókerarcot. MINDIG!
Ha kihív a mosdóba, mondd hogy nem akarsz, fáj a fejed,vagy mittudomén:D Beszélgess másokkal sokat, és egy idő után csak rájön,hogy már nem nagyon akarsz haverkodni vele.
Azt hiszem igazatok van.Köszi <3
És hogy kerüljem el azt,hogy vele menjek reggel,meg vele jöjjek haza?És mi legyen azzal,amikor elszalasztotta a nagy lehetőségem? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!