Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan vakarjam le magamról...

Hogyan vakarjam le magamról az egyik osztálytársamat?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

Régen barátok voltunk,de akkor is inkább csak haverok.De azóta megváltozott,és egy röhögős FaceBook függő csitri lett,mindent kikotyog,minden vicces neki..stb

Már vagy egy éve idegesít,de ma már tele lett a hócipőm.Egyfolytában azt akarja,hogy elmenjek vele a mosdóba (minden szünetben -.-"),és csak röhög,meg mindenféle marhaságot kérdez.Mindig velem jön haza,velem jön suliba,és kezd nagyon idegesíteni.Például,ma azzal lett elegem,hogy vele álltunk a kapuban,és a srác,aki tetszik,ott jött el előttünk.Láttam,mintha köszönni akart volna nekem,de csak rám nézett,és folytatta az útját.Úgy érzem,hogy csak azért nem köszönt,mert az a kis hülye is ott volt.Szerintem nem bírja,tehát erre gondolok..Miatta vesztettem el a nagy lehetőségem,meg már idegesít!Hogy vakarjam le magamról?

2012. szept. 12. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor röhög valamin, akkor vágj pókerarcot. MINDIG!

Ha kihív a mosdóba, mondd hogy nem akarsz, fáj a fejed,vagy mittudomén:D Beszélgess másokkal sokat, és egy idő után csak rájön,hogy már nem nagyon akarsz haverkodni vele.

2012. szept. 12. 17:44
 2/4 anonim válasza:
Próbáld meg neki elmagyarázni, hogy elég idegesítő és kicsit fogja vissza magát...az a legjobb ha őszinte vagy vele, bármilyen idegesítő is legyen. :)
2012. szept. 12. 17:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazatok van.Köszi <3

És hogy kerüljem el azt,hogy vele menjek reggel,meg vele jöjjek haza?És mi legyen azzal,amikor elszalasztotta a nagy lehetőségem? :'(

2012. szept. 12. 18:08
 4/4 anonim válasza:
Ezt mind szépen mond meg neki, hogy nem szeretnél vele menni/jönni suliból. Ha meg nem érti meg azt ha őszinte vagy..akkor egyszerűen fordíts hátat és menj el..hátha rádöbben, hogy benne van a hiba, és kicsit meg kéne változni :)
2012. szept. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!