Hogy lehetne meggyőzni osztálytársamat, hogy jöjjön a nyári sátorozásra? Nagyon kéne.
Kitaláltuk, hogy lemegyünk nyáron sátorozni egy éjszakára a tó mellé (a falutól alig 2 km-re). Benne is volt, de most már nem akar menni, azt mondja, hogy jó lesz az a kertben és unatkozni fogunk (csak 2-en tudunk menni, max. 3-an, mert ha többen vagyunk, akkor hangoskodás lesz a vége, és elhallatszik a halőr bódéjáig) meg már nagyon beleéltem magam. A kertjükben nyáron minden hétvégén ott éjszakáztunk, és már unom, mert mindig kijön az anyja, megnézi, hogy jól vagyunk-e :D. Jó lenne elmenni máshova (nálunk nem jó), már szinte elterveztünk mindent, de erre nem lemondja? Mással nem tudok elmenni, csak vele, mert ő tud jó hangulatot csinálni, barátnőm meg nincs. Ő a legjobb barátom is. Már csak őt kell meggyőzni. Mégegyszer mondom, hogy max. 3-an tudunk menni, de ő: "unatkozni fogunk", pedig amikor csak 2-en voltunk náluk, akkor is feltaláltuk magunkat hajnalra, akkor csináltuk a legtöbb hülyeséget, jobb volt, mint amikor 8-an vannak.
De hogyan lehetne meggyőzni? Nem akarom lemondani, mert már NAGYON beleéltem magam, más barátommal nem tudok, mert őket annyira nem is ismerem, hogy megbízhatok-e bennük.
Amikor náluk vagyunk:
-ha sokan vagyunk: hangoskodás, és mindig jön az anyja, hogy "CSENDBEN"
-teljesen szétszélednek az udvaron ha többen vagyunk, pedig meg volt nekik mondva, hogy maradjunk a kertben
-nem lehet NAGYON JÓL szórakozni, mert túl közel vagyunk a házukhoz :D
-nem lehet biciklizni, mert nincs hely
-le vannak korlátozva, hogy miket csinálhatunk, mert az anyja... :(
Ha a patakon lennénk:
-kint lennénk a szabadban, lehetne egész éjszaka kilométereket is sétálni, biciklizni
-ő is beleélte magát, amúgy ezt ő találta ki még tavaly
-nem zavarnánk senkit az alvásban és zenét is lehetne hallgatni
-kint lennénk a természetben
-nem kell bemennünk a házba WC-re :D
-azt csinálunk, amit akarunk pl. fára mászhatunk (náluk csak kis fák vannak)
És még sorolhatnám.
Tehát a kérdés: Hogy győzzem meg hogy jöjjön?
Kicsit hosszú lett :S
DE KÉRLEK OLVASSÁTOK EL!!!
Ezt az ígérgetést én is ki fogom próbálni, csak aztán be is kellesz tartani :D
Tudom hogy néha ilyen kocsog, nem szokta ezt csinálni, de most valamiért rájött az 5 perc, és ha valamit elhatároz nehéz befolyásolni. Rosszkor beszélgettünk erről, rossz helyen.
Kösz a választ, még jöhetnek ilyen saját tapasztalatok, mindenkinek megköszönném, és megy a felpontozás :)
Elég lassan jönnek a válaszok.
Inkább kérdezek valamit.
Ti hogy szoktatok meggyőzni egy másik embert akármiről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!